reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

oki...no to i moj brzusio...xxxklaudziaxxx..wydaje mi sie ze mamy podobne...hehe Snapshot_20090708_14.jpg

moze sie myle:-p

reklama
ja miałam mieć 3d teraz co pierwszego byłam u lekarza....
ale powiedziała mi że muszę jeszcze poczekać bo dziecko będzie brzydko wyglądać więc jedziemy sobie 31 lipca na konkret 3d i będę już chyba mam naszieję wiedzieć do końca czy to napewno dziewuszka:-)
no i będzie do tego filmik.... i już się nie mogę doczekać.....:tak::-D

u nas lekarz też powiedział, że teraz jeszcze mało widac na twarzyczce, ale organy lepiej, wieć temu do zrobił....
a i polecił usg 3d albo 4d po 30 tygodniu, wtey widać najlepiej :)

wiesz ja byłam u jak każdy mówi -oschłej baby... hehe
więc wolałam się z nią nie wykłócać o to 3d tylko grzecznie poczekać...
tym bardziej że wydawała mi się wyjątkowo miła:tak: więc skoro powiedziąła tak a nie inaczej to dlaczego tak miałoby też nie być.....
teraz poczeskam sobie jeszcze 3 tyg... i bez problemu pójdę... a będę w ok 25tc więc mam nadzieję że dzidzię będzie już dobrze widać...

co do organów nie wiem czy to 3d zrobiłoby różnicę bo mała miała między nóżkami pępowinkę i była ułożona w taki sposób że podgląd krocza był możliwy tylko z 1 strony

u nas lekarz też powiedział, że teraz jeszcze mało widac na twarzyczce, ale organy lepiej, wieć temu do zrobił....
a i polecił usg 3d albo 4d po 30 tygodniu, wtey widać najlepiej :)

a mi ginka powiedziala ze najlepeije do 25tc a po 30juz nic nie bedzie widac bo sama bylam z corka w 30tyg na 3d i juz bylo zapozno wiec nie wiem czemu ci gin powiedzial ze najlepiej po 30tc??

a mi ginka powiedziala ze najlepeije do 25tc a po 30juz nic nie bedzie widac bo sama bylam z corka w 30tyg na 3d i juz bylo zapozno wiec nie wiem czemu ci gin powiedzial ze najlepiej po 30tc??
co lekarz to podejście... może maja jakiś inny sprzęt? nie wiem nie znam się...

wiesz ja byłam u jak każdy mówi -oschłej baby... hehe
więc wolałam się z nią nie wykłócać o to 3d tylko grzecznie poczekać...
tym bardziej że wydawała mi się wyjątkowo miła:tak: więc skoro powiedziąła tak a nie inaczej to dlaczego tak miałoby też nie być.....
teraz poczeskam sobie jeszcze 3 tyg... i bez problemu pójdę... a będę w ok 25tc więc mam nadzieję że dzidzię będzie już dobrze widać...

co do organów nie wiem czy to 3d zrobiłoby różnicę bo mała miała między nóżkami pępowinkę i była ułożona w taki sposób że podgląd krocza był możliwy tylko z 1 strony
chodziło o organy takie jak żołądek, pęcherz i tak dalej a nie siusiaczek... :-p

mi lekarz kazał iść na 3d około 24 tygodnia więc jadę 1 sierpnia i wtedy ma być wszystko już dobrze widać i dzidzia będzie w sam raz ani nie za mała ani nie za duża :)) zobaczymy...
leoparda śliczne zdjęcia.. dobrze że wszystko ok :))

reklama
no tego nosa to nie moge przeboleć :p

bo ojciec mojego dziecka ma duzy nos... bardzo, choć pasuje do niego bardzo... jako nie przeszkadzalo mi sie w nim zakochac, wiec nie jest zle.
ja mam malutki, taki bardzo kobiecy, wiec jak by synus mial moj, to tez by nie bylo za dobrze....

na peno bedzie sliczniutki przystojniacha! tatus nie brzydki, mamusia nie maszkara, wiec bedzie na pewno cudo...

aby tylko nie odziedziczyl wariacji na temat kregoslupa moralnego po tatusiu... i aby nie byl tak uparty. reszte zniosę!:cool2:

Do góry