reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja miałam mieć 3d teraz co pierwszego byłam u lekarza....
ale powiedziała mi że muszę jeszcze poczekać bo dziecko będzie brzydko wyglądać więc jedziemy sobie 31 lipca na konkret 3d i będę już chyba mam naszieję wiedzieć do końca czy to napewno dziewuszka:-)
no i będzie do tego filmik.... i już się nie mogę doczekać.....
ale powiedziała mi że muszę jeszcze poczekać bo dziecko będzie brzydko wyglądać więc jedziemy sobie 31 lipca na konkret 3d i będę już chyba mam naszieję wiedzieć do końca czy to napewno dziewuszka:-)
no i będzie do tego filmik.... i już się nie mogę doczekać.....
laparada
Fanka BB :)
u nas lekarz też powiedział, że teraz jeszcze mało widac na twarzyczce, ale organy lepiej, wieć temu do zrobił....
a i polecił usg 3d albo 4d po 30 tygodniu, wtey widać najlepiej
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiesz ja byłam u jak każdy mówi -oschłej baby... hehe
więc wolałam się z nią nie wykłócać o to 3d tylko grzecznie poczekać...
tym bardziej że wydawała mi się wyjątkowo miła więc skoro powiedziąła tak a nie inaczej to dlaczego tak miałoby też nie być.....
teraz poczeskam sobie jeszcze 3 tyg... i bez problemu pójdę... a będę w ok 25tc więc mam nadzieję że dzidzię będzie już dobrze widać...
co do organów nie wiem czy to 3d zrobiłoby różnicę bo mała miała między nóżkami pępowinkę i była ułożona w taki sposób że podgląd krocza był możliwy tylko z 1 strony
tym bardziej że wydawała mi się wyjątkowo miła więc skoro powiedziąła tak a nie inaczej to dlaczego tak miałoby też nie być.....
teraz poczeskam sobie jeszcze 3 tyg... i bez problemu pójdę... a będę w ok 25tc więc mam nadzieję że dzidzię będzie już dobrze widać...
co do organów nie wiem czy to 3d zrobiłoby różnicę bo mała miała między nóżkami pępowinkę i była ułożona w taki sposób że podgląd krocza był możliwy tylko z 1 strony
u nas lekarz też powiedział, że teraz jeszcze mało widac na twarzyczce, ale organy lepiej, wieć temu do zrobił....
a mi ginka powiedziala ze najlepeije do 25tc a po 30juz nic nie bedzie widac bo sama bylam z corka w 30tyg na 3d i juz bylo zapozno wiec nie wiem czemu ci gin powiedzial ze najlepiej po 30tc??
laparada
co lekarz to podejście... może maja jakiś inny sprzęt? nie wiem nie znam się...a mi ginka powiedziala ze najlepeije do 25tc a po 30juz nic nie bedzie widac bo sama bylam z corka w 30tyg na 3d i juz bylo zapozno wiec nie wiem czemu ci gin powiedzial ze najlepiej po 30tc??
chodziło o organy takie jak żołądek, pęcherz i tak dalej a nie siusiaczek...wiesz ja byłam u jak każdy mówi -oschłej baby... hehe
mi lekarz kazał iść na 3d około 24 tygodnia więc jadę 1 sierpnia i wtedy ma być wszystko już dobrze widać i dzidzia będzie w sam raz ani nie za mała ani nie za duża ) zobaczymy...
leoparda śliczne zdjęcia.. dobrze że wszystko ok )
leoparda śliczne zdjęcia.. dobrze że wszystko ok )
laparada
fotki śliczne to prawda... mimo, że ma nos po tatusiu niestety
;-)
;-)
R
rouż
Gość
hahahha, tego nosa nie mozesz przebolec widze;-):-):-):-)fotki śliczne to prawda... mimo, że ma nos po tatusiu niestety
;-)
Ale jeszcze ma czas i moze sie wyksztalci sliczniutki Twoim zdaniem noseczek, choc i temu moim zdaniem nic zarzucic nie mozna
reklama
laparada
no tego nosa to nie moge przeboleć
bo ojciec mojego dziecka ma duzy nos... bardzo, choć pasuje do niego bardzo... jako nie przeszkadzalo mi sie w nim zakochac, wiec nie jest zle.
ja mam malutki, taki bardzo kobiecy, wiec jak by synus mial moj, to tez by nie bylo za dobrze....
na peno bedzie sliczniutki przystojniacha! tatus nie brzydki, mamusia nie maszkara, wiec bedzie na pewno cudo...
aby tylko nie odziedziczyl wariacji na temat kregoslupa moralnego po tatusiu... i aby nie byl tak uparty. reszte zniosę!
bo ojciec mojego dziecka ma duzy nos... bardzo, choć pasuje do niego bardzo... jako nie przeszkadzalo mi sie w nim zakochac, wiec nie jest zle.
ja mam malutki, taki bardzo kobiecy, wiec jak by synus mial moj, to tez by nie bylo za dobrze....
na peno bedzie sliczniutki przystojniacha! tatus nie brzydki, mamusia nie maszkara, wiec bedzie na pewno cudo...
aby tylko nie odziedziczyl wariacji na temat kregoslupa moralnego po tatusiu... i aby nie byl tak uparty. reszte zniosę!