O choinka ! nasze brzuchy są rówieśnikami, więc muszę zrobić dzisiaj zdjęcie dla porównania, ale wydaje mi się, że mój to takie nic przy TwoimNiunians wygladasz pierwsza klasa :-):-) Brzunio slabo widac z daleka ale ogolnie superancko :-):-):-)
No to i ja z "malym" spoznieniem dodam fotki brzucholka. Przepraszam za druga fotke, mam nadzieje ze nie przesadzilam z tym biustonoszem
Wogole to wydaje mi sie jakby brzusio stanol w miejscu, na poczatku rosnal z dnia na dzien a teraz o wiele wiele wolniej. wszystko idzie w uda i tylek...
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
O choinka ! nasze brzuchy są rówieśnikami, więc muszę zrobić dzisiaj zdjęcie dla porównania, ale wydaje mi się, że mój to takie nic przy Twoim
hehehe Kazdy inaczej rosnie :-) Jezeli Twoj jest mniejszy to napewno jeszcze urosnie i szybko nadrobisz :-) Wiec sie nie martw :*
Klaudia super brzusio:-)taki ksztaltny:-)
klaudzia śliczny brzucholek i na pewno większy niż z ostatniego zdjecia )
Dziekuje cioteczki :* :-)
mamulica
Fanka BB :)
Klaudzia mam to samo dziwne wrażenie :-). Ale Ty jesteś w naszym klubie "przytyjmy dużo - będziemy chudnąć" więc się nie przejmuj A brzucho masz przepiekny!!!Wogole to wydaje mi sie jakby brzusio stanol w miejscu, na poczatku rosnal z dnia na dzien a teraz o wiele wiele wolniej. wszystko idzie w uda i tylek...
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia mam to samo dziwne wrażenie :-). Ale Ty jesteś w naszym klubie "przytyjmy dużo - będziemy chudnąć" więc się nie przejmuj A brzucho masz przepiekny!!!
Hehe no tak kg ida w dupsko zamiast w brzuszek hehhehee
a ja sie tak zamierzam i zamierzam do zrobienia zdjatka i wkoncu musze sie pogonic i zrobic i wkleic..4minuty roboty a tu taki len...hihih
No to do roboty!!!! :-):-):-) Juz... juz....
reklama
na pewno zdąrzysz nas dogonić )Czesc Mamusie.
Ladne brzuszki macie
Niektore juz naprawde duze, ja narazie jakbym pokazala to by byla taka dziewczyna co sie zabardzo najadla
Ostatnio "ruszyl z kopyta" wiec mam nadzieje, ze Was dogonie.