reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

I już wklejam mój brzuszek z pierwszego dnia 5-tego miesiąca:-D
no dobra... przesadzałam troszkę może już mi urósł....;-)
a oto różnica... dla porównania że się prawie nic nie zmienia opza kolorem światła :p
p1070067m.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
a oto różnica... dla porównania że się prawie nic nie zmienia opza kolorem światła :p
p1070067m.jpg

super masz brzuszek i juz widac conieco:_)powinnas sie cieszyc ze masz maly brzus:-)

no wlasnie ja jestem za szczupla i po mnie wogole nic nie widac a teraz jeszcze przez ta chorobe schudlam 2 kilo. :shocked2::-(
Milencia ja też przez tą anginę schudłam 2,5 kilo i z tego wynika że w ciąży nie zdążyłam jeszcze przytyć. Na początku schudłam później wyrównałam a teraz znowu spadek wagi, ale brzuszek rośnie :)))
śliczny masz brzuszek... taki maleńki w porównaniu z moim :))

piękne brzusie mój jest podobny do brzusia Mary Mary może troszke wiekszy a w pasie mam już 99cm:szok: wczoraj sprawdzałam a 26 maja było 93

Royanna, Ka...M śliczne brzuszki macie. nie takie duże więc się cieszcie. miejszy będzie problem z rozstępami i powrotem do dawnej figurki.

A ja wczoraj byłam w laboratorium zrobić morfologię krwi, siedzę sobie z tym moim brzusiem a tłum emerytów patrzy na mnie wrogim wzrokiem czy czasem się bez kolejki nie wepchnę i obok przysiadła się dziewczyna, strasznie szczupła i zaczęła rozmowę , który to tydzień i takie tam inne ciążowe standardowe pytanka. Ja jej o ciążę nie pytam bo ewidentnie chuda jak patyk a tu ona mi zdradza, że u niej to już 24 tydzień. Prawie z tego krzesła spadłam w życiu nie widziałam tak szczupłej ciężarnej bez brzucha. No i śmiałyśmy się, że ona to nie ma co liczyć, że jej ktoś miejsca w autobusie ustąpi nawet w 9 m-cu . :-).

Moja mama twierdzi, że brzuch zaczął jej rosnąć dopiero od 6 m.c. Mówi, że wcześniej kompletnie nic nie było po niej widać...

A ja już przestałam się przejmować i martwić że nie widać bo najważniejsze że z Maluchem wszystko w porządku :-)
Nawet kuzyn mojego Ł był u nas wczoraj ( a z rok go nie widziałam) i mówi:
"jak to? Ty jestes w ciąży?? GDZIE?? Jak to połówka??????":szok:
hahahha - taka tajniacka ciąża ;-)

Royanna, Ka...M śliczne brzuszki macie. nie takie duże więc się cieszcie. miejszy będzie problem z rozstępami i powrotem do dawnej figurki.
Dzieki:-) a mnie sie wydaje, ze moj brzusio jest olbrzymi!!! Porownuje do pierwszej ciazy i sie az boje co bedzie na koniec;-)
Rozstepow narazie nie mam, ale systematycznie, raz dziennie sie masuje. A z powrotem d figury to roznie bywa. W pierwszej ciazy przybralam 9.5kg, a jeszcze dluuugo nie moglam dojsc do siebie:tak:, dopiero jak poszlam do pracy jak moj maly mial 11miesiecy, to tam schudlam i zgubilam troszke brzusio:-D

reklama
Do góry