reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
a mój przez tą chorobę i wymiotowanie to pewnie nic nie urósł, bo waga pewnie zleciała w dół. Z resztą nic nie wchodzi we mnie, ale dużo pije i jem owoce i wszystko gotowane żeby było lekkostrawne.

243c2c6f9bd70878.jpg

81bf440ed1c77237.jpg

A to moje brzucho, dokładnie na zdjęciu 18 tygodni i 3 dni:-)

tez sliczny ;-)

no to i ja dodam mojego weselnego brzuszka :)
tylko tak na siedzaco :p bo nie znalazlam nic innego ale jeszcze mam miec foty z innego aparatu i tam chyba bylam :) to wstawie w calej okazałosci :)

Załączniki

• IMG_8978.jpg
    IMG_8978.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 114
Kasiiula widać nawet na takim "siedzącym" zdjeciu. okrąglutki jest i śliczniutki.

coraz chętniej się chwalimy brzusiami. w końcu jest czym :)

no mam,na 15-tego :zawstydzona/y:
ja tylko przytyłam 3,5 kg od poczatku ciąży i tylko w brzuszku. z rana jest zawsze mniejszy, a to było po całodziennym jedzonku i to jeszcze po kolacji :zawstydzona/y:

oto brzuchol z rana - przed śniadankiem:
ja brzucha nie mam wogóle a termin tydzień później...
ehhh... muszę poczekać chyba jeszcze:sorry:

śliczny ten twój brzuchol....:tak:

no ja miałam lekko zaokragloy przed ciążą, wiec jak teraz dzidzi wypycha to większy jest. jak ktoś szczupły był przed ciążą to dłużej musi czekać na piłeczkę :)

reklama
Ja wiem, ze mój taki wielki nie jest:-D, ale jak na niego patrzę z góry to wydaje mi się ogromny i moja córa śmieje się ze mnie, że mam wielkie brzuszysko:-), a mój mąż mówi, że śliczny i jeszcze malutki, zwłaszcza jak mu pokazałam wasze. ale co tam, rozmiar brzucha nie ważny, ważne żeby dzieciątko było zdrowe, a według USG nic mu nie brakuje.

Do góry