reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
no ja miałam lekko zaokragloy przed ciążą, wiec jak teraz dzidzi wypycha to większy jest. jak ktoś szczupły był przed ciążą to dłużej musi czekać na piłeczkę :)
Ja myślałam raczej odwrotnie - że u szczuplejszych prędzej widać bo brzuszek ciążowy nie "chowa się" w warstwach tłuszczyku...
Mnie np wszyscy pytają się gdzie ta ciąża?
Że jak to, że to już połówka prawie....?:sorry: Bo brzuchol mam ale nie widać tego charakterystycznego kształtu.

mary_mary ja myślałam podobnie jak Ty! tym bardziej, że sama mam spory brzuszek, ale nie ciążowy, tylko tłuszczyk :) i też raczej ciązy nie widać :) chyba, że ubiorę się w typowo ciążowe ciuchy, które to podkreślają ten stan, ale tak to wydaje mi się, że do ciążowego brzuszka jeszcze mi daleko :)

dziewczyny ja czytałam o tym. jeśli ktoś jest szczupły to ma silniejsze mięsnie brzucha, które dłużej trzymają macice w ryzach :) a jak ktoś był "większy" to jak macica rośnie to od razu się "rozpycha" :)

dziewczyny ja czytałam o tym. jeśli ktoś jest szczupły to ma silniejsze mięsnie brzucha, które dłużej trzymają macice w ryzach :) a jak ktoś był "większy" to jak macica rośnie to od razu się "rozpycha" :)
no wlasnie ja jestem za szczupla i po mnie wogole nic nie widac a teraz jeszcze przez ta chorobe schudlam 2 kilo. :shocked2::-(

reklama
ale macie slodziutkie te brzuchalki:-Dkazdy jest inny i wyjatkowy w swoim rodzaju:-)ja tez wsumie zrobie chyba dzis fotke i jesli cos sie zmienilo od ostatniego razu to i rowniez wkleje:tak:bo wydaje mi sie tak jakby moj brzuchal stanol w miejscu...a po ostatnim stresie jaki mialam to juz wogole chyba schudlam z kilo...no ale to nie tragedia:-p
pozdrowionka i caluski dla brzusiuniow

Do góry