reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Ja też odczułam wyraźną różnice w tym tyg.:tak: Co prawda nie mam jeszcze równej piłeczki ale wyraźnie czuję się jak balonik i nie są to gazy:-D
mary za tydzień jak zobaczysz mój brzuch to mnie wyśmiejesz:-D bo nie mam go jeszcze prawie wogóle....:-p chyba że mi do tego czasu urośnie.....

Dziękuje! :-)
Ka...M mi tydzień temu wydawał się dużo mniejszy, a dziś wg. ostatniego badania to 20 tydzień i 3 dni, na suwaczku mam z tydzień do tyłu.
ja wiem też mam o tydzień do tyłu na suwaczku ale jakby nie było to ja mam 19tydzień czyli tydzień mniej niż Ty... a nie mam nic..... wogóle żadnego brzuszka....:sorry2:

dzwoniłam i dowiem się w środę dopiero bo mówiła żebym 24 zadzwoniła bo narazie jeszcze nie ma grafiku dr.Sempki na lipiec ale zaznaczyłam że zależy mi na 1 lipcu i D też już powiedział szefowi że chce 1 wolne :-p więc mam nadzieję że się uda a jak nie to na tego 8 będę się starała....
bo jak dzwoniłam tydzień temu to chciała mnie dać już kolejnego dnia bo mówiła że jej się miejsce zwolniło... hehe ale powiedziałam że nie tak szybko;-)

wreszcie udało mi sie wrzucic kilka zdjec do komp :)

oto 14 TYDZIEN :-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 47
dzwoniłam i dowiem się w środę dopiero bo mówiła żebym 24 zadzwoniła bo narazie jeszcze nie ma grafiku dr.Sempki na lipiec ale zaznaczyłam że zależy mi na 1 lipcu i D też już powiedział szefowi że chce 1 wolne :-p więc mam nadzieję że się uda a jak nie to na tego 8 będę się starała....
bo jak dzwoniłam tydzień temu to chciała mnie dać już kolejnego dnia bo mówiła że jej się miejsce zwolniło... hehe ale powiedziałam że nie tak szybko;-)
Ooooo no to bomba :happy2:

reklama
Do góry