reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Aha. Dzieku za odp :)
Ale mam nadzieje ze u mnie sie nie pomylil lekarz :)
Mi się wydaje, że szybciej o pomyłkę w zrobieniu z dziewczynki - chłopca, niż z chłopca - dziewczynki, ale przecież kto ma się na tym znać jak nie nasi lekarza. Ja na początku też nie chciałam znać płci, ale im było bliżej tym zapragneliśmy to wiedzieć :sorry:.

Zdjęcie Twojego dzieciątka bez względu na płeć jest poprostu czadowe na maxa!!!! Śliczności.

31tc.jpg

Mój skromny brzuszek :)

Już widzę mojego męża jak mi buty wiąże:-):-):-):-):-):-) Prędzej zabiłabym sie o sznurówki.. Całe szczęście daję radę sama na razie.. Na później mam wsuwane, albo na rzep.

Już widzę mojego męża jak mi buty wiąże:-):-):-):-):-):-) Prędzej zabiłabym sie o sznurówki.. Całe szczęście daję radę sama na razie.. Na później mam wsuwane, albo na rzep.
http://www.suwaczki.com/

http://www.suwaczki.com/

Mój mąż zawiązał mi raz. Jak koleżanka robiła zdjęcie. Uświadomiłam sobie że muszę szybko iść po buty, bo niedługo letnie będą zbyt letnie, a brzuszek szaleje... w poprzedniej ciąży dobiłąm do 120 cm, teraz zanosi się na więcej :shocked2:

Mój mąż zawiązał mi raz. Jak koleżanka robiła zdjęcie. Uświadomiłam sobie że muszę szybko iść po buty, bo niedługo letnie będą zbyt letnie, a brzuszek szaleje... w poprzedniej ciąży dobiłąm do 120 cm, teraz zanosi się na więcej :shocked2:
Oooo, zobacz jaki zapobiegliwy.. Teraz ma dowód na to jakim jest wspaniałym mężem, że buty ciężarnej żonie wiąże:-):-D
Swoją drogą mam nadzieję, że jeszcze trochę w klapakach pobiegam.. Jak przestawiam sie na zakryte, to mnie palce bolą:no:

Mi się wydaje, że szybciej o pomyłkę w zrobieniu z dziewczynki - chłopca, niż z chłopca - dziewczynki, ale przecież kto ma się na tym znać jak nie nasi lekarza. Ja na początku też nie chciałam znać płci, ale im było bliżej tym zapragneliśmy to wiedzieć :sorry:.

Zdjęcie Twojego dzieciątka bez względu na płeć jest poprostu czadowe na maxa!!!! Śliczności.

No masz racje mi tez sie tak wydaje ze szybciej o pomylke z dziewczynki na chlopca... No ale roznie to bywa :)

Dziekuuje!! :)

reklama
a moj mąż musze przyznac pomaga mi w ubieraniu butów czy skarpet jak nie daje rady.... garzej jak go nie ma wtedy musze sie nagimnastykowac.... :-)

Do góry