reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

Wiktoria ,sa dzieci ze kazdy zabek "odchoruja" Mam nadzieje ze Klaudia przejdzie je tak łagodnie jak Vanesska ktorej i po 4 na raz jednego dnia wyszly i nie nawet po sobie nie dala znac :-)

reklama
Minka gratulacje. macie już za sobą pierwsze ząbki. U nas tak jak u Kamilki ząbków brak ale ja się cieszę bo ponoć jak później ząbki wychodzą to są silniejsze. :tak: Ile w tym prawdy nie wiem ale do marudzenia mi nie spieszno więc mogę poczekać na zębolki:-)

dziubek nie ma co się spieszyć ;-) każde dzieciątko jest inne i w innym terminie maja zębole :tak: mój synek miał pierwszą jedynkę jak skończył 6 m-cy, a kuzynki synek ma 14misięcy i ani widu ani słychu... :tak: aaa moja mała zaczęła mi gryźć brodawki aaaaałłłłłaaaaaaa synek tego nie robił...

HEJ a ja dzis przychodze ze szkoly zagladam niunkowie do buzi bo wydawalo mi sie ze sie cos bieli i okazuje sie ze mamy pierwszego zabka... chyba dzis dopiero sie wybil bo czuc go ale jeszcze nie wystaje poza dziaselko...:-):-)

reklama
Do góry