reklama
panistepelek
Fanka BB :)
sylwia - Mojej córci też nie przeszkadzał nigdy brak ząbków, bo wszystko normalnie jakos jadła, nawet włąsnie jakis twardy owoc "mermoliła" dziąsłami i zjadała.
A przegonic kto wie... obecnie wychodza te 2 górne jedyneczki ale widziałam, że dalej dziąsełką tez trochę spuchnięte. Tylko szkoda, że nadal dół sie nie rusza.
Pytałam na ogólnym ale chyba nikt nie zauważył:
Ile tak mniej więcej schodzi się zanim ząbek któy już się przebił, ładnie cały wyjdzie?
A przegonic kto wie... obecnie wychodza te 2 górne jedyneczki ale widziałam, że dalej dziąsełką tez trochę spuchnięte. Tylko szkoda, że nadal dół sie nie rusza.
Pytałam na ogólnym ale chyba nikt nie zauważył:
Ile tak mniej więcej schodzi się zanim ząbek któy już się przebił, ładnie cały wyjdzie?
szopek
Mama Kniazia Burubara
oj ja widziałam, myślałam, ze ktoś odpisał, wybacz , wybacz. Każdy sie na każdego oglądał i nikt nie napisał.Pytałam na ogólnym ale chyba nikt nie zauważył:
Potwierdzam. I jak i przerwa między wykluciem jednego a kolejnym też tak z miesiąc na początku była, bo teraz to hurtem idą.Różnie ale tak najczęściej około miesiąca
Choć Miku ma 3 i 4 górną która wyszła w styczniu a nadal nie doszły do połowy zęba.
W dodatku ta 3 jest krzywa, p. też ma 3 krzywą wiec się martwię.
panistepelek
Dziękuję za odpowiedź.
A u nas ledwo co przebiły się dwie górne jedyneczki a już ujawnia się górna 3... troche tak jakos niepokolei ale dwójeczki też napuchnięte z obu stron.
A u nas ledwo co przebiły się dwie górne jedyneczki a już ujawnia się górna 3... troche tak jakos niepokolei ale dwójeczki też napuchnięte z obu stron.
A mówiłam kiedys że 2 tyg i komplet ząbków będzie:-):-):-)Super:-)Dziękuję za odpowiedź.
kwiateczek
majowa mama `08
Panistepelek u nas tez od 2 tyg do miesiaca schodzilogratuluje zabkow.:atk:
u nas tez dalej ida,kly teraz
u nas tez dalej ida,kly teraz
panistepelek
U nas przebił się kolejny ząbek (4) tylko sama nie wiem czy to górna trójeczka czy czwórka, bo poprzedni byłam przekonana, że 3 a teraz jak patrze to raczej własnie 4.
Ha-NN-aH
BB fan
panistelepek
to napewno czwórki, bo trójeczki wychodzą późnej.
A U nas kolejne 2 ząbki, tym razem górne czwórki. Pewnie były już wcześniej, ale nie dała sobie tam zaglądnąć. Czekamy na dolną, prawą, dwójkę, lada dzień się wykluje i to będzie już 10 zębali.
to napewno czwórki, bo trójeczki wychodzą późnej.
A U nas kolejne 2 ząbki, tym razem górne czwórki. Pewnie były już wcześniej, ale nie dała sobie tam zaglądnąć. Czekamy na dolną, prawą, dwójkę, lada dzień się wykluje i to będzie już 10 zębali.
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
U nas jest dopiero 6 (jedynki górne i dolne, i dwójki górne) i 2 czwórki, które wychodzą, coś wolno nam to idzie