reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,super pomyslowe zaproszenia! :-) Podobaja mi sie bardzo. :-) A jeszcze wczoraj tak sie o nie martwilas. ;-) Mowilam,ze to przychodzi tak nagle.
Luczynko,super pomyslowe zaproszenia! :-) Podobaja mi sie bardzo. :-) A jeszcze wczoraj tak sie o nie martwilas. ;-) Mowilam,ze to przychodzi tak nagle.
Ciesze sie ze podoba Ci sie nasze zaproszenie :-) Ja strasznie lubie kartki i zaproszenia takie recznie robione Mysle jeszcze nad jakimis podziekowaniami od Oliwki dla gosci ;-)
Margolis a ja mam takie pytanko do Ciebie-czy Oliwki (opoznione ) kartki urodzinowe doszly i do Nataszki i Igorka? Bo nie dostalam od Onetu potwierdzenia co do kartki Igorkowej a wysylalam i do jednego i do drugiego Twojego Dzieciatka
U nas też skromnie torcik i dwie koleżanki Maciusia zostana zaproszone , rodzinka nie przyjedzie bo w dwu pokojowym mieszkaniu trudno byłoby ich wszystkich pomieścić no i za daleko mają:-(.Ale i tak wierze że będzie wesoło
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
OLIWCIU,LUCYNKO,GRZESKU!!!
ZUZIA Z CAAAAAAAAAALEGO SERDUSZKA DZIEKUJE ZA PRZESLICZNY URODZINKOWY SWETEREK I KARTECZKE!!! JEST PRZECUDOWNY!!! A JA AZ SIE PORYCZALAM ZE WZRUSZENIA!!! :-(
JESTESCIE NIESAMOWICI!!! PRZEEEEEEEEKOCHANI!!!
ZUZIA Z CAAAAAAAAAALEGO SERDUSZKA DZIEKUJE ZA PRZESLICZNY URODZINKOWY SWETEREK I KARTECZKE!!! JEST PRZECUDOWNY!!! A JA AZ SIE PORYCZALAM ZE WZRUSZENIA!!! :-(
JESTESCIE NIESAMOWICI!!! PRZEEEEEEEEKOCHANI!!!
Agutko, śliczną kreację będzie miała Zuzia. Będzie z Niej Mała Księżniczka.
Luczynko, Oliwkowe zaproszenia bardzo mi się podobają, są bardzo pomysłowe.
Ja nie robię zaproszeń. I w ogóle jestem jakoś do tyłu, fakt mamy jeszce trochę czasu ale Filip ciągle nie ma urodzinowego stroju no i z prezentem od nas też zrobił się problem bo właśnie przed chwilą dzwonił Filipcia chrzesny żebym nie kupowała rowerka bo on kupuje.
Luczynko, Oliwkowe zaproszenia bardzo mi się podobają, są bardzo pomysłowe.
Ja nie robię zaproszeń. I w ogóle jestem jakoś do tyłu, fakt mamy jeszce trochę czasu ale Filip ciągle nie ma urodzinowego stroju no i z prezentem od nas też zrobił się problem bo właśnie przed chwilą dzwonił Filipcia chrzesny żebym nie kupowała rowerka bo on kupuje.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agutko eee tam zaraz niesamowici ;-) My jestesmy poprostu kosmicznie bajeczni
Rybus,wielkie podziekowanka.
Podziel się: