reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
I był bardzo aktywny:pierdział smrodliwie

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czyli bardzo powaznie potraktowal ta msze :-p:-D:-D

My bylismy teraz w niedziele w kosciele z Oliwia, a po 5 minutach przyszedl dopeiro moj tesc ktory poszedl stanac w innym miejscu a Oliwia jak go ujrzlaa to zaczela sie drzec na cale gardlo jak opetana :dziadzia, dziadzia, dziadzia!!!! itd :baffled: do tego caly czas amchala mu energicznie reka i az podskakiwala ze mysalalm ze wozek tego nie wytrzyma :no::-D W koncu tesc musial do nas przyjsc bo inaczej nikt z calego kosciola nie uslyszalby nawet ksiedza :-D:-D

reklama
Mam pytanie do mamy (przepraszam za niepamięć)która miała torta Rafaello.Ile płaciła za kilogram?U mnie 29zł.Dużo?

Witam!
Jako nowa forumowiczka najpierw się przedstawię - mam na imię Kasia i jestem mamą rocznego Michałka. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona Mamuś ,,wrześniowych dzieciaczków''
Mój synuś roczek skończył 6 dni temu :-) Imprezę robiliśmy w domu i własnoręcznie wykonałam mu torcik w kształcie garbusa. Nie było to może takie dzieło jak z cukierni, ale Michaś był zachwycony. Wkleiłabym zdjęcia ale nie mam pojęcia jak to zrobić :-(
Ulubionym prezentem Młodego jest jak na razie samochodzik-motorek - siedzi na nim i trąbi ile sił w rączkach, a jak chce zejść to cofa się na siedzonku do momentu aż nie zrobi ,,ba,, (czyli aż nie siądzie z impetem na podłodze) :-)

A ja wreszcie kupilam dzisiaj butki dla Oliwii na roczek do kosciola. ZJezdzilam pol slaska i nawets obie sprawy nei zdajecie jaki problem jest zeby o tej porze roku dostac jakies biale buciki na dziewczynke w tym wieku :baffled::no: W koncu dostalam dzisiaj butki tyle ze nei biale a bezowe :eek: ale pasuja do calosci, tzn nie wyrozniaja sie jakos bardzo :-p:rofl2: wczoraj kupilam sliczna biala spineczke w ksztalcie motylka na impreze w domu. Bo do kosciolka Oliwia bedzie miala cos innego-ale o tym ciii...;-) No i tym samym problem ubioru mam juz z glowy-wreszcie.

Kosiak witaj na forum! :-) Napisz cos wiecej o sobie-skad jestes, czym sie zajmujesz i wogole to co tylko chcesz ;-)No i wklej zdjecie tortu bo nie ukrywam ze bardzo mnie ciekawi Twoje dzielo:tak::-)

Agutko wybacz.Dzięki tobie zdecydowałam się na taki tort.Pytałam o cenę w innym miejscu kremowy lub z bitej śmietany 25zł.Nadal nie mamy prezentu dla Pati.DZiś wymyśliłam piżamkę,ładne są na allegro ,ale zanim dojdą będzie po.:-(.Wychodzi że u nas tez urodziny na raty.Chrzesna w piątek.Siostra moja w sobote reszta w niedzielę.

reklama
Mija,zartowalam. ;-) A ten Nasz tort byl smietankowo-kokosowy,czyli wlasnie tzw. Raffaello. ;-) I mial tez w sobie platki migdalowe. :-D Boziu,jaki byl pyysznyyyy! :-D :tak: No i nie wazyl nawet kilograma,a kazdy mial po takim duuuuuuuzym kawalku! :szok: :-D Bez problemu starczylo na 11 osob. :-D :tak:

Do góry