Chcialam Wam pokazac jaka sukieneczke kupilam Oliwii na roczek ale od wczoraj nie moge umieszczac zadnych zalacznikow na forum. Caly czas wyskakuje mi okienko z zalacznikami i pisze ze mam juz full. W zwiazku z tym usunelam wczoraj wszystkie moje zalaczniki a nadal jest wypelnienie na maxa i nic nie umiem tam wrzucic. Miala juz tak ktoras z Was?? Moze mi ktos pomoc??
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,a nie mozesz poprostu wrzucic ich na jakis serverek? ;-) Moze i ja tez sie pochwale sukienusia Zuzi...
Nie mam zielonego pojecia jak to sie robi :-(Luczynko,a nie mozesz poprostu wrzucic ich na jakis serverek? ;-)
lucy79
Fanka BB :)
Agutko i Luczynko pochwalcie sie tymi sukieneczkami!! Umieram z ciekawości!! Oliwia nie będzie ubrana na biało, to juz postanowione;-) Ma sukieneczkę kolorową, teraz tylko musimy kupić jakieś eleganckie białe body, albo bluzeczkę a do tego jasnoróżowy sweterek i jasnoróżowe buciki Chyba że spadnie śnieg to będzie problem, hehe:-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,zapraszam na GG na korepetycje.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lucy,jak niezapomne,to wkleje ja popoludniu lub wieczorkiem. ;-)
Lucy sukieneczka Oliwki jest juz wrzucona na BB ale "samopoczuciu". Pochwal sie kreacja Twojej Liwki JA w sumie nie chcialam bialej sukienki ale jak ta zobaczylam to nie moglam sie powstrzymac zeby jej nie kupic
Pisalam kiedys ze chce zeby Oliwka miala kolczyki na roczek i wiecie ze miala juz przebite uszka jakis czas temu. Teraz jednak gdy uszka sa juz idealne do noszenia kolczykow (nie bylo zadnych problemow) mozemy oficjalnie pochwalic sie Oliwci pierwszym w zyciu DYPLOMEM :-)
reklama
Podziel się: