reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Luczynko,dyplomik super! Rewelacyjna pamiatka! :tak: :-)

Mija,u Nas sie pierwszych kolczykow do przebicia nie kupuje. :no: Kosmetyczka daje takie specjalne - ze stali chirurgicznej. :tak: :-) Podejrzewam,ze tak jest we wszystkich gabinetach. :-)

reklama
Mija tak jak napisala Agutka we wszystkich gabinetach kosmetyczki musza dac kolczyki ze stali chirurgicznej, one sa antyalergiczne. I najlepiej nie sciagac ich Maluszkowi az do pol roku, bo one sa bezpieczniejsze niz takie zwykle :tak:

Agutko a mnie nurtuje jedno pytanie.... nie gniewaj sie prosze ze pytam ale... czy "cenzura" (czyt. "tatus":baffled:) dal moze Zuzi cos na roczek? czy wogole sie zainteresowal tym dniem i Zuzia? jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pytam bo nie wyobrazam sobie zeby ojciec nie interesowal sie dzieckiem w tak waznym dniu i zeby nie dal jakiegos prezentu.

Agutko a mnie nurtuje jedno pytanie.... nie gniewaj sie prosze ze pytam ale... czy "cenzura" (czyt. "tatus":baffled:) dal moze Zuzi cos na roczek? czy wogole sie zainteresowal tym dniem i Zuzia? jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pytam bo nie wyobrazam sobie zeby ojciec nie interesowal sie dzieckiem w tak waznym dniu i zeby nie dal jakiegos prezentu.

Luczynko,cos Ty! :szok: :no: Prezent dla Zuzi od "taty"? :dry: :no: Odkad Zuzia sie urodzila,on nie dal ani grosza dla Niej,tak od siebie - tylko to,co mu sad nakazal (i tak zreszta placi ratami,heh...). :baffled: Ten ktos nie ma serca,co zreszta juz nie raz pokazal,chociazby przez to,ze,gdy widzielismy sie na rozprawach,nawet sie o Zuzinke nic nie zapytal... :-( :-( :no: Wiec na urodzinowy prezent od niego Moja Coreczka nie ma co liczyc... :no: :baffled: :-(
Ale... Nie wazne,kto splodzil - wazne kto wychowal - wychowuje! :-D :tak: :-D :cool2:

Luczynko,cos Ty! :szok: :no: Prezent dla Zuzi od "taty"? :dry: :no: Odkad Zuzia sie urodzila,on nie dal ani grosza dla Niej,tak od siebie - tylko to,co mu sad nakazal. :baffled: Ten ktos nie ma serca,co zreszta juz nie raz pokazal,chociazby przez to,ze,gdy widzielismy sie na rozprawach,nawet sie o Zuzinke nic nie zapytal... :-( :-( :no: Wiec na urodzinowy prezent od niego Moja Coreczka nie ma co liczyc... :no: :baffled: :-(
Ale... Nie wazne,kto splodzil - wazne kto wychowal - wychowuje! :-D :tak: :-D :cool2:

Tak tez myslalam :baffled::wściekła/y::no::eek::-(
Ale masz racje-niewazne kto splodzil, wazne-kto jest z nia kazdego dnia i kto sie nia interesuje :tak:;-):-)

URODZINKOWY STROJ ZUZI :-D

Buciki - Zuzia w nich przetruptala pol lata,ale jeszcze sie trzymaja. :-p ;-) :tak: :-D

bucikily4.jpg

Diademik. :-D

diademikhh3.jpg

Przod motylkowej sukienusi (prawdopodobnie pod nia,Zuzia,bedzie miala bielusie body z krotkim rekawkiem. :tak: ). :-D :-D :-D

sukienusiaprzod1tr1.jpg

I tyl sukienusi (ona ma tez tam wiazanie,jakby ktos nie zauwazyl :-p :cool2: ). :-D :-D :-D

sukienusiatyl1ai4.jpg

reklama
Luczynko widziałam tą sukieneczke na "samopoczuciu.." śliczna, pewnie Oliwia będzie w niej wyglądać jak mały aniołek;-)
Agutko ta kreacja iście królewska, piekna ta sukieneczka:-D

Już nie mogę sie doczekać zdjęć wszystkich dzieciaczków w strojach galowych!!

Do góry