reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Oliwka cudownie wygladala i na swoich urodzinkach i na imprezie! :tak: A gdzie foteczki we wianuszku? :-( :-p
Widac,ze super sie bawila z babciami,no i byla niezle zszokowana widzac rowerek,hihihi. :-) :tak:
No i dostala extra prezenciki! :tak:

Luczynko,masz piekny kolor wlosow!!! :tak: :tak: :tak:
A ten motylek wyszedl Ci bosko. :-)

reklama
Torciki oba śliczne,wykonany przez ciebie na 6+.Oliwcia wydaje się być starszą.Bardzo ładną sukieneczke miała tą białą.

Agutko bardzo dziekujemy z Oliwcia za mile slowka :zawstydzona/y::-) zdjec we wianuszku niestety nie mamy. Nad czym strasznie ubolewam:-( bo przez cala msze byl na glowce tylko 3 minuty:dry::-D:-D Ale moja mala Kruszynka wygladala jak istny Aniolek :happy2:Musze jeszcze popytac kuzyna czy nie ma fotki we wianuszku bo wiem ze tez mial aparat.

Miju tort mial byc ladniejszy ale moja Mama zarzucila go w ostatniej chwili ozdobami :baffled::sick:i to w zbyt duzek ilosci :-pA Oliwka faktycznie wyglada na starsza, wszyscy mi to mowia, zwlaszcza gdy Malenka zaczyna wdawac sie w dyskusje i klocic sie po swojemu :-p:-D:-D:-D:-D No i nie jest taka malenka;-) bo wazy 1o a moze juz 11 kg, ma 79cm i numer buta 21 :szok::szok::szok::tak::-D Dziekujemy za milusie slowka :-)

Luczynko, Gratulacje dla Oliwki, śliczna dziewczynka, ładna mama i fajny tata ;-) śliczne prezenty, podoba mi się zwłaszca ten rowerek, fajna sprawa!!! torciki super!!! widać ze im preza udana!!! Całuski od Leonka!!!!!!!

Hej dziewczyny,
my robimy roczek juz za tydzien w niedzelechociaz nasz Julia jest z 5 lipca no tak wypadlo. impreza bedzie srednia 38 osob+ 6 dzieci nie wiem jak to zrobie ale damy rade:) dekoracje juz mamy sukienusie tez no i wymarzony torcik zamowiony;-) tylko tesciowka wymyslila tyle zarcia ze szok:angry: pomozcie co do jedzonka???

aby każde urodziny dziecka były wyjątkowe i kolorowe polecam skorzystać z oferty sklepu godan lub enjoy. może kolorowe balony, a może urocze serwetki odmienią na pozór zwykły stół w królewska ucztę :)

Do góry