reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

aqua ale sliczna Księżniczka, za rok już sama dmuchnie świeczke. Wylukałam na zdjeciach pietrowe łoże, to u Was w domku? ja sie zastanawiam w przyszłosci nad takim jak nie zamienimy mieszkania.
margana małe Gwiazdeczki nam rosną, dzieci przy gosciach zawsze grzeczniejsze.
nimfii niby własny lepszy, ale ja wiem, ze jak mam szykować żarcie, robic ciasta to jak pomysle o torcie to zastanawiam sie czy zdarze, jednak wymaga precyzjii, ja chyba zrobie tradycyjny, ale na Olafka 4 urodziny poeksperymentuje.

reklama
ANUS mnie po prostu szkoda 100zl na tort wydac ;-) jak byly moje urodziny to kupilam pol kilo cista czekoladowego za 10zl pokroilam w trojkaty i podalam to kazdemu na talerzyku jako tort ;-) trzeba sobie jakos radzic. A teraz tez prosto bo biszkopt upieke, przeloze masa jak sernik na zimno. Nie wiem jeszcze czy bede bawic sie ta masa piankowa ale na wirzch udekoruje kolorowymi bezami i tyle ;-) proste i w miare szybkie.

mirelka jakbyś się jednak skusiła an samodzielne wykonanie tortu to wierz mi- satysfakcja gwarantowana;-)
aqua ślicznie wszystko wyszło!! Brawo kochana- spisalaś się!!
Margana super że wszystko sie udało! Moja glizda tez uwielbia towarzystwo a jak domofon w domu dzwon to leci do drzwi (raczkuje) albo stoi w drzwiach i czeka na gości:) kochana foteczki poproszę!

Anus, to piętrowe łóżko to u nas :tak: to było takie jak w Ikei łóżko-kura, Tomek spał na górze, a dole się bawił, ale ponieważ u nas przynajmniej raz na tydzień ktoś nocuje to kupiliśmy materac na dół i już bez kombinowania 1 miejsce do spania mamy, a przyszłościowo Zuzka zamieszka na dole :tak: teraz tylko mamy problem, bo mała kombinatorka wchodzi już na drugi stopień drabiny..aż strach pomyśleć, kiedy wejdzie wyżej..

aqua no to problem Zuzi łóżka w przyszłości macie rozwiązany. No dzieci sprytne są, trzeba uważać, ona pewnie za bratem leci. Wesoło tam macie, dom pełen Dzieciaczków :-)

Ewika przegladałam teraz wątek urodzinowy i co kochana wkleiłaś fotki z urodzin małej a nikt nie pochwali, skometowałł. Ślicznie żeście wygladąły, torcik pięknie wygląda, sama piekłaś? wiem że opłatek zamawiałaś na allegro;-):tak:

mirelka dzieki ;), że nikt się nie odniósł to trudno płakać nie będę ale przyznam trochę smutno się zrobiło :-(torcik piekła teściowa a opłatek jak zauważyłaś zamawialiśmy, różyczki kupiliśmy w cukierni i tak oto wyszło smaczne dzieło

reklama
ewika, ja też cofnełam się o stronę, ale nie widziałam bo te załączniki tak schowane i zdjęć nie widać tylko trzeba kliknąć. Ale zdjęcia super, iwdać, ze impreza udana no i bardzo ciekawie wyszedł tort, świetny pomysł z tym opłatkiem.

Do góry