Gola Polishonek wyglądał prześlicznie i chyba troche zdziwiony o co tyle hałasu- przecudna jubilatka! A ty kochana też przepięknie się prezentujesz (i nie słodzę ci tu absolutnie!). Malutka widać wie, o co kaman, kasa jest w życiu potrzebna :-)
reklama
Witam się po imprezce która już za nami, oj było wesoło jak się zejdzie 3 chłopców urwisów w wieku 6-7 lat to się dzieje, głośno było jak w ulu Liwia wszystko spokojnie obserwowała, była zachwycona tortem, gośćmi, ciocie, babcia ponosiły, Liwia w 7 niebie bo uwielbia się nosić.
z prezentów Liwia dostała wózeczek z Smyka i książeczkę o pieskach z takim fajnym przyciskiem jak się naciśnie to piesek szczeka a tak to kasiurkę jak u Goli na nowe mebelki do pokoiku wystarczy.
Gola u Nas Liwia też bez zastanawiania porwała pieniążek reszty przedmiotów nawet niedotknęła (kieliszka. książeczki) będą obracać nie źle kasą nasze dziewczynki małe materialistki Nam rosną hihih
Ślicznie wyglądałyście u Nas na torcie też królował Kubuś Puchatek ale mieliśmy w kształcie pyszczka Kubusia ale powiem średnio mnie zachwycił, w smaku pyszny wszystkim smakowal
Fotki wrzucę wieczorkiem jak zgram
z prezentów Liwia dostała wózeczek z Smyka i książeczkę o pieskach z takim fajnym przyciskiem jak się naciśnie to piesek szczeka a tak to kasiurkę jak u Goli na nowe mebelki do pokoiku wystarczy.
Gola u Nas Liwia też bez zastanawiania porwała pieniążek reszty przedmiotów nawet niedotknęła (kieliszka. książeczki) będą obracać nie źle kasą nasze dziewczynki małe materialistki Nam rosną hihih
Ślicznie wyglądałyście u Nas na torcie też królował Kubuś Puchatek ale mieliśmy w kształcie pyszczka Kubusia ale powiem średnio mnie zachwycił, w smaku pyszny wszystkim smakowal
Fotki wrzucę wieczorkiem jak zgram
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola Polunia wygladala cudnie jak mala ksiezniczka no ale mamusia sliczna to i corcia tez ;-) torcik mieliscie sliczny ;-)
mirelka fajnie ze imprezka i wam sie udala,czekamy na fotorelacje ;-)
mirelka fajnie ze imprezka i wam sie udala,czekamy na fotorelacje ;-)
W
winki80
Gość
Golus- slicznie obie. Polunia super elegancki ,no i torcik sliczniutki. Duzo was bylo. Dobrze ze tatus sie pojawil.
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
gola ślicznie wyglądałyście!
u nas Patrycja miała do wyboru kieliszek, książeczkę do nabożeństwa i pieniądze, od razu chwyciła kasę dwoma rękami, potem wsadzała do kieliszka i bawiła się książeczką hmmm...
aa to ja też wrzucę jakieś foto
torcika robiła teściowa (ostatnie foto) nie był piękny jak wasze ale przesmaczny
u nas Patrycja miała do wyboru kieliszek, książeczkę do nabożeństwa i pieniądze, od razu chwyciła kasę dwoma rękami, potem wsadzała do kieliszka i bawiła się książeczką hmmm...
aa to ja też wrzucę jakieś foto
torcika robiła teściowa (ostatnie foto) nie był piękny jak wasze ale przesmaczny
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Katerinka Patrysia wyglada slicznie a torcik rewelacyjny,sama robilas? super ze imprezka sie udala ;-)
Niuniunia20
Fanka BB :)
Gola imprezkę odstawiłaś elegancką kochana A Ty i Polunia przepięknie wyglądałyście
Katerinka u Ciebie również elegancka imprezka Torcik też smakowity A Patrynia wyglądała cudownie
Katerinka u Ciebie również elegancka imprezka Torcik też smakowity A Patrynia wyglądała cudownie
reklama
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Ssabrinko torcika popełniła mamusia mężusia;-) moje dzieło to były babeczki z różowym lukrem, sałatka gyros i sałatka owocowa. Moja mama zrobiła jeszcze ciasto z galaretką, sałatkę ze śledziami (oj ciężarnej dobrze wchodziła ) i sałatkę z selera orzechów i rodzynek. Do tego teściowa upiekła schab i na zimno podała w plastereczkach, wędliny, sery, oliwki, ogórki pomidorki i cały stół zastawiony, goście pojedzeni i zadowoleni Jeszcze pełno zostało.
Była tylko bliziutka rodzina: moja mama z "panem Stasiem", rodzice mojego T, jego dwaj bracia z dziewczynami i mój dziadek z Poznania. Mój 19 letni brat nie zaszczycił nas bo miał próbę chóru a siostra (chrzestna) nie mogła z Włoch przylecieć teraz. I tak zebrało się 11 dorosłych osób Dobrze że teściowa użyczyła mieszkania i nas ugościła bo u siebie nawet nie mam tyle krzeseł i stołu dużego dorzucę nasze ulubione zdjęcie, chyba już je gdzieś dawałam
Była tylko bliziutka rodzina: moja mama z "panem Stasiem", rodzice mojego T, jego dwaj bracia z dziewczynami i mój dziadek z Poznania. Mój 19 letni brat nie zaszczycił nas bo miał próbę chóru a siostra (chrzestna) nie mogła z Włoch przylecieć teraz. I tak zebrało się 11 dorosłych osób Dobrze że teściowa użyczyła mieszkania i nas ugościła bo u siebie nawet nie mam tyle krzeseł i stołu dużego dorzucę nasze ulubione zdjęcie, chyba już je gdzieś dawałam