reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

Gola Polishonek wyglądał prześlicznie i chyba troche zdziwiony o co tyle hałasu- przecudna jubilatka! A ty kochana też przepięknie się prezentujesz (i nie słodzę ci tu absolutnie!). Malutka widać wie, o co kaman, kasa jest w życiu potrzebna :-)

reklama
Witam się po imprezce która już za nami, oj było wesoło jak się zejdzie 3 chłopców urwisów w wieku 6-7 lat to się dzieje, głośno było jak w ulu Liwia wszystko spokojnie obserwowała, była zachwycona tortem, gośćmi, ciocie, babcia ponosiły, Liwia w 7 niebie bo uwielbia się nosić.

z prezentów Liwia dostała wózeczek z Smyka i książeczkę o pieskach z takim fajnym przyciskiem jak się naciśnie to piesek szczeka a tak to kasiurkę jak u Goli na nowe mebelki do pokoiku wystarczy.

Gola u Nas Liwia też bez zastanawiania porwała pieniążek reszty przedmiotów nawet niedotknęła (kieliszka. książeczki) będą obracać nie źle kasą nasze dziewczynki małe materialistki Nam rosną hihih:-D

Ślicznie wyglądałyście u Nas na torcie też królował Kubuś Puchatek ale mieliśmy w kształcie pyszczka Kubusia ale powiem średnio mnie zachwycił, w smaku pyszny wszystkim smakowal:tak:

Fotki wrzucę wieczorkiem jak zgram:tak:

mirelk o- fajnie, że imprezka udana! Pola jak i Liwcia od razu się na kasiorę rzuciła:-D Czekamy na fotki :)

Gola Polunia wygladala cudnie jak mala ksiezniczka no ale mamusia sliczna to i corcia tez ;-) torcik mieliscie sliczny ;-)
mirelka fajnie ze imprezka i wam sie udala,czekamy na fotorelacje ;-)

Gola Pola wygladala slicznie, ty zreszta tez. Dobrze ze imprezka sie udala.

mirelka czekamy na foto relacje, super ze wszyscy zadoloweni i fajne prezenty Liwia dostala

gola ślicznie wyglądałyście!

u nas Patrycja miała do wyboru kieliszek, książeczkę do nabożeństwa i pieniądze, od razu chwyciła kasę dwoma rękami, potem wsadzała do kieliszka :szok: i bawiła się książeczką hmmm...

aa to ja też wrzucę jakieś foto :D

CIMG2077.jpg CIMG2088.jpgP1050386.jpgCIMG2099.jpg

torcika robiła teściowa (ostatnie foto) nie był piękny jak wasze ale przesmaczny :-D

Gola imprezkę odstawiłaś elegancką kochana;) A Ty i Polunia przepięknie wyglądałyście;)

Katerinka u Ciebie również elegancka imprezka;) Torcik też smakowity;) A Patrynia wyglądała cudownie;)

reklama
Ssabrinko torcika popełniła mamusia mężusia;-) moje dzieło to były babeczki z różowym lukrem, sałatka gyros i sałatka owocowa. Moja mama zrobiła jeszcze ciasto z galaretką, sałatkę ze śledziami (oj ciężarnej dobrze wchodziła :-p) i sałatkę z selera orzechów i rodzynek. Do tego teściowa upiekła schab i na zimno podała w plastereczkach, wędliny, sery, oliwki, ogórki pomidorki i cały stół zastawiony, goście pojedzeni i zadowoleni :tak: Jeszcze pełno zostało.
Była tylko bliziutka rodzina: moja mama z "panem Stasiem", rodzice mojego T, jego dwaj bracia z dziewczynami i mój dziadek z Poznania. Mój 19 letni brat nie zaszczycił nas bo miał próbę chóru :confused: a siostra (chrzestna) nie mogła z Włoch przylecieć teraz. I tak zebrało się 11 dorosłych osób :tak: Dobrze że teściowa użyczyła mieszkania i nas ugościła bo u siebie nawet nie mam tyle krzeseł i stołu dużego:sorry2: dorzucę nasze ulubione zdjęcie, chyba już je gdzieś dawałam
P1050393.jpg

Do góry