reklama
Ja dzisiaj byłam pytać o tort na roczek miałam już fajny upatrzony z katalogu ale co on ma masę na górze z marcepanu myślałam że to masa z pianek bo tak wyglądała ech nie wiem jaki mam teraz zamówić strasznie mi się podobają te tory z masy piankowej a oni z takich pianek nie robią.
Nie chciałam takiego tradycyjnego toru ale już nie chce mi się gdzie indziej jeździć no nic jeszcze pomyślę do jutra mam czas, ciasta zamówiłam 3 rodzaje
u Was w cukierni robią takie torty z masą piankową?
Nie chciałam takiego tradycyjnego toru ale już nie chce mi się gdzie indziej jeździć no nic jeszcze pomyślę do jutra mam czas, ciasta zamówiłam 3 rodzaje
u Was w cukierni robią takie torty z masą piankową?
mirelka ale torty z marcepanem tez sa piekne Masa wychodzi niemal taka sama i mozna z niej lepiej tak samo. Robilysmy kiedys z mamam torty z marcepanem tylko kurcze on drogi jest :-(
Ja jak zobaczylam pierwszy raz ten piankowy to myslalam ze to wlasnie marcepan na wierzch
aqua mala dmuchala swieczke? czy jej ktos pomagal Fajny macie domek w domu ten plastikowy. no i mala wygladala ślicznie.
Ja jak zobaczylam pierwszy raz ten piankowy to myslalam ze to wlasnie marcepan na wierzch
aqua mala dmuchala swieczke? czy jej ktos pomagal Fajny macie domek w domu ten plastikowy. no i mala wygladala ślicznie.
Ostatnia edycja:
Świeczkę zdmuchiwał starszy brat, ona tylko robiła do tego odpowiednie miny a ten domek latem stał na ogrodzie, a na zimę wzięliśmy go do domu, ale strasznie dużo miejsca zajmuje.. dzieciaki jednak bardzo go lubią, no i jest zdecydowanie trwalszy niż te namioty-domki z grubszej folii..
aqua no wiem ze fajne te domki Mojemu Mackowi sie marzy ponad wszystko. ale u nas to jest opcja tylko na ten foliowy skladany wlasnie :-( taki dywanik "ulice" pewnie tez kiedys zakupimy chlopakom do ich pokoju ;-)
Margana
Fanka BB :)
aqua śliczna ta Twoja ksieżniczka roczkowa:-)Torcik przepiekny! Super, ze wszystko sie udało!
My w sobote mielismy imprezkę. Wszystko było super, goście zadowoleni, ale najwazniejsze, ze Natalka szczęśliwa:-) Cały czas była zadowolona, prezenty sie podobały i gości cały czas zabawiałaOna to tubi toważystwo i jak cos sie dzieje, od razu lepszy humorek
My w sobote mielismy imprezkę. Wszystko było super, goście zadowoleni, ale najwazniejsze, ze Natalka szczęśliwa:-) Cały czas była zadowolona, prezenty sie podobały i gości cały czas zabawiałaOna to tubi toważystwo i jak cos sie dzieje, od razu lepszy humorek
reklama