reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

Ok dzieki... bede w Lidlu wlasnie i w Biedronce na pewno...Zobacze co maja... Moj Maciek kocha pianki ;) Jadl tez zolte w ksztalcie kaczuszek :-p

reklama
Ja dzisiaj byłam pytać o tort na roczek miałam już fajny upatrzony z katalogu ale co on ma masę na górze z marcepanu myślałam że to masa z pianek bo tak wyglądała ech nie wiem jaki mam teraz zamówić strasznie mi się podobają te tory z masy piankowej a oni z takich pianek nie robią.:no:
Nie chciałam takiego tradycyjnego toru ale już nie chce mi się gdzie indziej jeździć no nic jeszcze pomyślę do jutra mam czas, ciasta zamówiłam 3 rodzaje :tak:

u Was w cukierni robią takie torty z masą piankową?

mirelka to może zrób sama, będzie taki jaki chcesz, a i zaoszczędzisz trochę grosza :tak:

a to fotki z naszego roczku :-)
zuzia dmucha.jpgzuza z chrzestna.jpgzuzia z wózkiem.jpg

aqua kurde jakoś chęci brak, :no: może jak bym się zawzięła to by coś wyszło,:eek:
Śliczna ta twoja córeczka, pięknie wszystko wygląda.

mirelka ale torty z marcepanem tez sa piekne :) Masa wychodzi niemal taka sama i mozna z niej lepiej tak samo. Robilysmy kiedys z mamam torty z marcepanem tylko kurcze on drogi jest :-(
Ja jak zobaczylam pierwszy raz ten piankowy to myslalam ze to wlasnie marcepan na wierzch ;)

aqua mala dmuchala swieczke? czy jej ktos pomagal :) Fajny macie domek w domu ten plastikowy. no i mala wygladala ślicznie.

Ostatnia edycja:
Świeczkę zdmuchiwał starszy brat, ona tylko robiła do tego odpowiednie miny :-D a ten domek latem stał na ogrodzie, a na zimę wzięliśmy go do domu, ale strasznie dużo miejsca zajmuje.. dzieciaki jednak bardzo go lubią, no i jest zdecydowanie trwalszy niż te namioty-domki z grubszej folii..

aqua no wiem ze fajne te domki ;) Mojemu Mackowi sie marzy ponad wszystko. ale u nas to jest opcja tylko na ten foliowy skladany wlasnie :-( taki dywanik "ulice" pewnie tez kiedys zakupimy chlopakom do ich pokoju ;-)

nimfii tak ten marcepan wygląda tak ja by była to masa piankowa i ja też własnie myślałam przeglądając katalog z tortami że to masa piankowa.
U nas kg toru z marcepanem to ponad 50zł, :szok:

aqua śliczna ta Twoja ksieżniczka roczkowa:-)Torcik przepiekny! Super, ze wszystko sie udało!

My w sobote mielismy imprezkę. Wszystko było super, goście zadowoleni, ale najwazniejsze, ze Natalka szczęśliwa:-) Cały czas była zadowolona, prezenty sie podobały i gości cały czas zabawiała:-DOna to tubi toważystwo i jak cos sie dzieje, od razu lepszy humorek:-D

reklama
mirelka u nas takze okolo 50zl za kg tortu z marcepanem ;-) dlatego nawet nie mysle zeby kupowac bo min 2kg trzebaby wziasc :dry: wole zrobic jaki wyjdzie to bedzie :-p

Do góry