reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

ewika nosz kurde my ostatnio takie wpady non stop mamy także nie smutaj!! Oczywiście tort prześliczny!! Zjadłabym kawałek!! A Wy dziewczyny prześliczne!!

reklama
To dobrze kochana!! ja tak awaryjnie juz napisałam:)) Teraz chyba dziewczyny będzie roczkowy weekend?? ja sie ost nie odnajduje na głównym wątku:zawstydzona/y:

ewika piekny tort, ale przede wszystkim to wy ładnie się prezentowałyście

onanana robiłam wczoraj na próbę lukier plastyczny, ale nie z pianek, cholerstwo słodkie, fajna zabawa.choć to mężulek wyrabiał (przydało się jego dawne doświadczenie z piekarni, wyrabiał jak tralala, sam profesjonalizm) tak tez postanowione Zosia tez będzie miała robiony tort przez rodziców

hejka no i przezyłam weekend ale było ciężko 2 dniowa impreza więc dopiero dom ogarniam. Naszczęście Niunia była mega cierpliwa i nic jej nie przeszkadzało. Kilka zdjęć:
Zobacz załącznik 512969 Zobacz załącznik 512967 Zobacz załącznik 512968 Zobacz załącznik 512970 Zobacz załącznik 512971
Super ze imprezka wam sie udala Lili wygladala cudnie a torcik sliczny ;-)

Ja to ostatnio nigdzie nie wyrabiam zwlaszcza ze z telefonu tylko korzystam ehh Ja tego kompa nigdy nie naprawie a tak to tez czasu nie ma zeby go wlaczyc.

Dziewczyny witam się niedzielnie, wczorajsza impreza Poli udana,bylo b. fajnie. Bylo nas w sumie (razem z Polą - jedyny dzidz) 11 osob.
Oto kilka fotek z wczoraj:

Załączniki

• DSC_0066.jpg
    DSC_0066.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0077.jpg
    DSC_0077.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0079.jpg
    DSC_0079.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0081.jpg
    DSC_0081.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0089.jpg
    DSC_0089.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0090.jpg
    DSC_0090.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0092-2.jpg
    DSC_0092-2.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0114.jpg
    DSC_0114.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 74
Gola pięknie wszystko wygląda! Tort śliczny ale Wy dziewczyny przebijacie go urodą o stokroć!! Prześlicznie wyglądałyście! A ta czapa i szaliczek to prezent?? A to wybieranie to u Was też tradycja?? Czy wzięłaś pomysła od naszych dziewczyn??

reklama
ciocia onanana - dziekowac. Wybieranie to oczywiscie i u nas tradycja :) Polish od razu po kasiorę sunęła :cool2:
PS tak czapa i szalik prezent ( od taty mloda dostala kase i wlasnie ten komplecik) a reszta wszyscy kasiora i kwiatuszki

Do góry