reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

WOW WOW WOW WOW WOW ależ wy jesteście wszystkie zdolniachy.... normalnie imprezki pierwsza klasa,
a Winki Twoja to już w ogóle MEGA WYPAS :tak:

u nas było skromnie, bo tylko 8 osób(ale najważniejszych) no i więcej by nam nie weszło do mieszkania :p

Wszystko się udało, jedzonko smakowało (mama nawet powiedziała że nie spodziewała się że ja potrafię tak gotować :-D) Nadula dostała kasę za którą już zakupiliśmy fotelik do samochodu i sanki od mojej siostry (chrzestnej) więc z niecierpliwością czekamy na śnieg :)

Małą fotorelacja

P1150385.jpgurodziny 4.jpgurodziny 8.jpgurodziny 13.jpgurodziny 18.jpgIMG_9471.jpg

reklama
Mikado oooo matko ale smakolykow narobilas az zglodnialam na maxa !!! :-);-) super ze imprezka sie udala.
mycha Nadulka slicznie wygladala i widac ze imprezka sie udala ;-)

Mikado super przekąski, aż ślinka cieknie. Myśle, że w restauracji lepiej by tego nie przyszykowali. Pieknie to wygląda. Na pewno skorzystam z przepisów jak bede szykowac urodzinki synka.
Mycha fajnie, ze urodzinki udane. Prezent dobrze spożytkowany. No a drugie zdjecie jest po prostu cudne!!!!!!!

Filipku Nadusio wszystkiego najlepszego Słoneczka nasze Kochane!!!

ps. przepraszam, że tak późno!!!

mikado inspiracje kulinarne pierwsza klasa jak dla mnie :tak: Mialam robic te pomidorki nadziewna na urodzinki Kuby, ale zabraklo mi czasu. a tu proszeeee, cala masa inspiracji ;-) Kopiuje i sobie wkleje na swoja ściągawke co by miec przed urodzinami macka :tak:

mycha sliczna solenizantka :tak: widac ze dobrze sie bawiliscie ;-)

A ja potwierdzam ze u Mikado wszystko nie tylko wygladalo pieknie ale tez super smakowalo :-) jeszcze dostalismy walowke do domu dla mojej siostry, i jej tez bardzo smakowalo.

mikado normalnie szał....mniam mniam ;-)
mycha widać impra udana..a Nadi jakie fajne miny robi a jak patrzę na ten tort z bita śmietaną i malinkami ale bym zjadła mmmmmm

reklama
mycha - superowa imprezka!! Nadulka przesłodka - jak zawsze! My też za część kaski kupiliśmy fotelik :):tak:

Do góry