reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

madzik chciałam arbuza ale u nas w sklepie nie było i kupiłam melona i uwazam ze jest wystarczający
o kapuscie też myslałam ale stwierdziłam że jak zjedza połowę to nie bedzie estetycznie wyglądała i postawiłam na owoc...
no a własnie na tym zdjeciu nie mogłam dojrzeć co tam było :-p hiih
maja sliczne zdjęcia :-) widze że Pola tez miała skrzydełka :-)

reklama
Maja rozczuliła mnie Polcia.Ślicznie się księżniczka prezentuje :) Widać urodzinki udane:) Torcik śliczny:)

Alex, ja sobie wypraszam:) Moją synową Polcia miała zostać:) Ale ewentualnie możemy się jakoś dogadać, ja wtedy przyjmę propozycję Basiek i Martynka moją synową zostanie:) Maja, Polusia jest prześliczna!

Jejciu, ale mnie rozczuliła Polusia słodka. Szkoda, że ja jeszcze syna nie mam:rofl2: bo też bym ja na synową chciała zagarnąć:rofl2:.
Piękna nasza ślicznotka i torcik też cudny.

IMG_9807.jpg

a to torcik Jasia:)

reklama
Do góry