Jak wiadomo dziecko z chrztu niewiele zapamięta. Ja osobiście stawiam na prezenty w stylu pieluszek bądź symboliczne, pamiątki które będą przypominały dziecku roczek.
reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Tak wiec imprezka udana, Oli bardzo zadowolony z prezentów, dostał rowerek, auto na akumulator (swoja droga ciekawe gdzie ja będę ten nabytek trzymać, chyba będę musiała jakiś garaż wynająć:-)), ciuszki, kredkę do malowania ciała i glazury podczas kąpieli, i kasę.
Wytrzymał do 21 i zasnął szybciutki, a my sobie jeszcze posiedzieliśmy.
A oto nasz tort i część prezentó, z których Oli najbardziej się cieszył.
Wytrzymał do 21 i zasnął szybciutki, a my sobie jeszcze posiedzieliśmy.
A oto nasz tort i część prezentó, z których Oli najbardziej się cieszył.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Alex- śliczny torcik i superaśne preznty! widać że Oli zadowolony! mordka się cieszy! :-)
karolq8
No to teraz jazda na laski super ze imprezka udana
sylwia_
widze ze wszystkie maluchy mialy super urodziny, z super prezentami
u nas tez ten dzien byl bardzo udany, tort robilam sama, L pracuje wiec z braku czasu zrobilam taki dosuc prosty a efektowny - red velvet ze swierzymi owocami na wierzchu. Smakowal
Z prezentow Oskar dostal stolik z FP, duzy rower (taki na 5 lat )wielkie pudlo z klockami, adidaski, namioty polaczone tunelem, pelno ukochanych samochodzikow z wielkim wozem strazackim na czele, zestaw ksiazek kubusia puchatka i ksiazke ktora sama sie czyta Synkowi najbardziej spodobal sie papier w ktory byly prezenty zapakowane jak wejde na komputer na ktorym sa zdjecia to podrzuce wam kilka
u nas tez ten dzien byl bardzo udany, tort robilam sama, L pracuje wiec z braku czasu zrobilam taki dosuc prosty a efektowny - red velvet ze swierzymi owocami na wierzchu. Smakowal
Z prezentow Oskar dostal stolik z FP, duzy rower (taki na 5 lat )wielkie pudlo z klockami, adidaski, namioty polaczone tunelem, pelno ukochanych samochodzikow z wielkim wozem strazackim na czele, zestaw ksiazek kubusia puchatka i ksiazke ktora sama sie czyta Synkowi najbardziej spodobal sie papier w ktory byly prezenty zapakowane jak wejde na komputer na ktorym sa zdjecia to podrzuce wam kilka
reklama
Alex2712
Ale fura!!!!!!!!!!!!!!! Czy Olinek przewiezie ciocię??????????? Super prezenty i przepysznie wyglądający tort Alex mieszkanie musicie zmienić na większe
Oj na pewno przewiezie ciotkę!!
tak ze staropolskiej wybraliśmy smak mefisto pyszności!!Alex, Oli na baaaardzo zadowolonego wygląda Widzę, że tort ze Staropolskiej
mieliście Ja też wczoraj tam zamówiłam
Podziel się: