reklama
persefona
Fanka BB :)
bra my też zadowoleni I jaka wygoda. Nie muszę młodego nosić;-)
lepidoptera
My też już po imprezie.
Z braku kasy, natłoku uroczystości w tym samym czasie w rodzinie, robiliśmy roczek w domu, a że miejsca jest mało, więc gości też było mało. Przyszli dziadkowie, chrzestna (chrzestny nie dotarł:-() i niania.
Moja siostra zrobiła piękny i smaczny tort (Zosiuni baaaardzo smakował biszkopt), z którego świeczuszkę Zochna zdmuchnęła z moją pomocą, bo jakoś nie nauczyłyśmy się dmuchać, a czy życzenie pomyślała - jej tajemnica.
Prezenty Zosiuni się podobały, kartki i torebki też, no i troszkę kasy wpadło.
Oczywiście największe zainteresowanie było bajeczką z hipciem - a jakże, książki u niej zawsze są na pierwszym miejscu
Zosia wybrała różaniec, długopis i na chwilę wzięła kartę, ale różaniec najciekawszy - jak wszystkie korale. M śmiał się, ze dziadkami nie zostaniemy
ogólnie imprezka udana, humory wszystkim dopisywały, Zochna zachwycona.
zdjęcia później, jak będę w domu, bo teraz ciężko pracuję hehehe
Nad tym rowerkiem też się zastanawiam, ale nie wiem, czy nie szkoda kasy, bo w sumie to chyba zabawka na sezon... bo jeździ się chyba trudno na takim rowerku - gdy dziecko samo już pedałuje. U nas w domu i piwnicy ciasnota, wiec nawet nie byłoby gdzie tego przechować :/
Na razie mała jeździ w miarę spokojnie we wózku. nie wiem, kwestia zastanowienia...
edit:
torcik
Z braku kasy, natłoku uroczystości w tym samym czasie w rodzinie, robiliśmy roczek w domu, a że miejsca jest mało, więc gości też było mało. Przyszli dziadkowie, chrzestna (chrzestny nie dotarł:-() i niania.
Moja siostra zrobiła piękny i smaczny tort (Zosiuni baaaardzo smakował biszkopt), z którego świeczuszkę Zochna zdmuchnęła z moją pomocą, bo jakoś nie nauczyłyśmy się dmuchać, a czy życzenie pomyślała - jej tajemnica.
Prezenty Zosiuni się podobały, kartki i torebki też, no i troszkę kasy wpadło.
Oczywiście największe zainteresowanie było bajeczką z hipciem - a jakże, książki u niej zawsze są na pierwszym miejscu
Zosia wybrała różaniec, długopis i na chwilę wzięła kartę, ale różaniec najciekawszy - jak wszystkie korale. M śmiał się, ze dziadkami nie zostaniemy
ogólnie imprezka udana, humory wszystkim dopisywały, Zochna zachwycona.
zdjęcia później, jak będę w domu, bo teraz ciężko pracuję hehehe
Nad tym rowerkiem też się zastanawiam, ale nie wiem, czy nie szkoda kasy, bo w sumie to chyba zabawka na sezon... bo jeździ się chyba trudno na takim rowerku - gdy dziecko samo już pedałuje. U nas w domu i piwnicy ciasnota, wiec nawet nie byłoby gdzie tego przechować :/
Na razie mała jeździ w miarę spokojnie we wózku. nie wiem, kwestia zastanowienia...
edit:
torcik
Załączniki
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
persefona fajne prezenty :-)
lepi super że urodzinki udane :-)
lepi super że urodzinki udane :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wogóle to się nie pochwaliłam
my mieliśmy na urodzinach takie jeżyki z koreczków :-)
bardzo efektownie wygladały (pomysł znalazłam przypadkiem w necie)
kupiłam melona bo nie wiedziałam na co nabić żeby się trzymały i melon był idealny :-)
przeciełam na pół i nabijałam z mężem koreczki...
a efekt powinien być taki..:
bardzo fajnie się prezentowały u Emmy na urodzinkach ;-) kolorowo i zabawnie
my mieliśmy na urodzinach takie jeżyki z koreczków :-)
bardzo efektownie wygladały (pomysł znalazłam przypadkiem w necie)
kupiłam melona bo nie wiedziałam na co nabić żeby się trzymały i melon był idealny :-)
przeciełam na pół i nabijałam z mężem koreczki...
a efekt powinien być taki..:
bardzo fajnie się prezentowały u Emmy na urodzinkach ;-) kolorowo i zabawnie
lepidoptera
kamcia - fajny pomysł
reklama
Podziel się: