reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

reklama
kochane warto kupic ten rowerek? bo moja mamcia zastanawia sie nad prezentem, a różowa wersja waszego bardzo mi sie podoba ;)

My też już po imprezie.
Z braku kasy, natłoku uroczystości w tym samym czasie w rodzinie, robiliśmy roczek w domu, a że miejsca jest mało, więc gości też było mało:-p. Przyszli dziadkowie, chrzestna (chrzestny nie dotarł:-() i niania.

Moja siostra zrobiła piękny i smaczny tort (Zosiuni baaaardzo smakował biszkopt), z którego świeczuszkę Zochna zdmuchnęła z moją pomocą, bo jakoś nie nauczyłyśmy się dmuchać:sorry:, a czy życzenie pomyślała - jej tajemnica:-D.
Prezenty Zosiuni się podobały, kartki i torebki też:-D, no i troszkę kasy wpadło.
Oczywiście największe zainteresowanie było bajeczką z hipciem - a jakże, książki u niej zawsze są na pierwszym miejscu:-D
Zosia wybrała różaniec, długopis i na chwilę wzięła kartę, ale różaniec najciekawszy - jak wszystkie korale:-D:-D:-D. M śmiał się, ze dziadkami nie zostaniemy:-p

ogólnie imprezka udana, humory wszystkim dopisywały, Zochna zachwycona.

zdjęcia później, jak będę w domu, bo teraz ciężko pracuję hehehe

Nad tym rowerkiem też się zastanawiam, ale nie wiem, czy nie szkoda kasy, bo w sumie to chyba zabawka na sezon... bo jeździ się chyba trudno na takim rowerku - gdy dziecko samo już pedałuje. U nas w domu i piwnicy ciasnota, wiec nawet nie byłoby gdzie tego przechować :/
Na razie mała jeździ w miarę spokojnie we wózku. nie wiem, kwestia zastanowienia...

edit:
torcik

Załączniki

• DSC_4964.jpg
    DSC_4964.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
wogóle to się nie pochwaliłam :-p
my mieliśmy na urodzinach takie jeżyki z koreczków :-)
bardzo efektownie wygladały (pomysł znalazłam przypadkiem w necie)
kupiłam melona bo nie wiedziałam na co nabić żeby się trzymały i melon był idealny :-)
przeciełam na pół i nabijałam z mężem koreczki...
a efekt powinien być taki..:
koreczki.jpg
bardzo fajnie się prezentowały u Emmy na urodzinkach ;-) kolorowo i zabawnie :-p

reklama
Do góry