reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
basiek na tym zdjęciu są jeszcze rzodkiewki chyba obrane i ser
a ja myslałam ze to kiszone ogórki ja dawałam ogólnie kiszone bo u nas korniszonów nikt nie lubi a akurat zakupiłam takie małe jak te na zdjęciu to wygladały podobnie hihih
no i dajesz to co lubisz oczywiście :-)
ja dawałam jeszcze pomidorki koktailowe pokrojone w połówki
i my nabijalismy tak że na górze na kazdym był ser żeby łatwiej się łapało jakby za "dół" ale na tym zdjęciu z neta lepiej wyglądaja (stwierdzam po fakcie) i na 2 raz zobie tak jak na zdjeciu :-)
madzik u nas kumpel wyjadał melony :-) a grejfrut nie za mały??
a ja myslałam ze to kiszone ogórki ja dawałam ogólnie kiszone bo u nas korniszonów nikt nie lubi a akurat zakupiłam takie małe jak te na zdjęciu to wygladały podobnie hihih
no i dajesz to co lubisz oczywiście :-)
ja dawałam jeszcze pomidorki koktailowe pokrojone w połówki
i my nabijalismy tak że na górze na kazdym był ser żeby łatwiej się łapało jakby za "dół" ale na tym zdjęciu z neta lepiej wyglądaja (stwierdzam po fakcie) i na 2 raz zobie tak jak na zdjeciu :-)
madzik u nas kumpel wyjadał melony :-) a grejfrut nie za mały??
Kamcia, jak chcesz to można po prostu dwa albo nawet trzy grejfruty zużyć, wtedy będziesz miała więcej koreczkowych jeżyków Wszystko zależy ile gości planujesz.
Basiek, można żółty ser, można pieczarki konserwowe, wszystko zależy od upodobań smakowych
Basiek, można żółty ser, można pieczarki konserwowe, wszystko zależy od upodobań smakowych
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
madzik ja wiem ze można więcej grejfrutów dac
mi chodzi tylko o to ile na takiego grejfruta koreczków wejdzie ;-) z 10 albo 15
u mnie na melonie to się z 55 zmieściło na jednej połówce jak tak licze sobie na zdjęciu
mi chodzi tylko o to ile na takiego grejfruta koreczków wejdzie ;-) z 10 albo 15
u mnie na melonie to się z 55 zmieściło na jednej połówce jak tak licze sobie na zdjęciu
Kamcia, zawsze można arbuza wziąć Raz a dobrze:-)
Edit: Kamcia czytałam w necie, że ludziska wykorzystują pół główki kapusty. Owijają ją folią aluminiową i w to wbijają koreczki. Na tym zdjęciu, które pokazałaś chyba tak właśnie jest, bo widać kawałek folii.
Edit: Kamcia czytałam w necie, że ludziska wykorzystują pół główki kapusty. Owijają ją folią aluminiową i w to wbijają koreczki. Na tym zdjęciu, które pokazałaś chyba tak właśnie jest, bo widać kawałek folii.
Ostatnia edycja:
sylwia_
Fanka BB :)
oj, rzeczywiscie apetycznie wygladaja te koreczki. trzeba bedzie kiedys na jakas okazje wykorzystac ten pomysl
reklama
Podziel się: