reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

o Kamcia świetny pomysł, chyba też wypróbuję, co tam jest ? Papryka, oliwki, ogórki korniszony,kabanoski, co jeszcze?

reklama
basiek na tym zdjęciu są jeszcze rzodkiewki chyba obrane :-p i ser
a ja myslałam ze to kiszone ogórki :-p ja dawałam ogólnie kiszone bo u nas korniszonów nikt nie lubi :-pa akurat zakupiłam takie małe jak te na zdjęciu to wygladały podobnie hihih
no i dajesz to co lubisz oczywiście :-)
ja dawałam jeszcze pomidorki koktailowe pokrojone w połówki
i my nabijalismy tak że na górze na kazdym był ser żeby łatwiej się łapało jakby za "dół" ale na tym zdjęciu z neta lepiej wyglądaja (stwierdzam po fakcie:-p) i na 2 raz zobie tak jak na zdjeciu :-)

madzik u nas kumpel wyjadał melony :-) a grejfrut nie za mały??

Kamcia, jak chcesz to można po prostu dwa albo nawet trzy grejfruty zużyć, wtedy będziesz miała więcej koreczkowych jeżyków:) Wszystko zależy ile gości planujesz.

Basiek, można żółty ser, można pieczarki konserwowe, wszystko zależy od upodobań smakowych:)

madzik ja wiem ze można więcej grejfrutów dac :-p
mi chodzi tylko o to ile na takiego grejfruta koreczków wejdzie ;-) z 10 albo 15
u mnie na melonie to się z 55 zmieściło na jednej połówce jak tak licze sobie na zdjęciu :tak:

Kamcia, zawsze można arbuza wziąć:-p Raz a dobrze:-)

Edit: Kamcia czytałam w necie, że ludziska wykorzystują pół główki kapusty. Owijają ją folią aluminiową i w to wbijają koreczki. Na tym zdjęciu, które pokazałaś chyba tak właśnie jest, bo widać kawałek folii.

Ostatnia edycja:
Urodzinowo :)
Zobacz załącznik 466274Zobacz załącznik 466271Zobacz załącznik 466272
DSC_0250.JPGurodzinki.jpg.JPGurodzinki.jpgZobacz załącznik 466275

Maju Polcia ślicznie wyglądała na urodzinkach, w ogóle piękną jest dziewczynką może synową moją by została co??

reklama
Do góry