reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

reklama
Maja- śliczny torcik! a Polusia słodziutka i piękniutka :*
Aina- superowy torcik :tak:

U Nas udana imprezka :) młody był w siódmym niebie choć z początku miał do wszystkich dystans i siedział jak trusia :-D torcikiem zachwycony , szczególnie ogniami :tak:a świeczuszkę pomógł zdmuchnąć mu braciszek , prezenty udane a najbardziej jeździk i projektor gwiazd :-) a tak to jeszcze komplety do piasku , śpiewający ślimak z FP i ciuszki. O 19.30 chłopina już był w łóżku nie dał rady dłużej a My posiedzieliśmy do 24. :-)

tu kilka fotek:
dzień zacząłem o tak :
120520126893.jpg
torcik: własnej roboty jak widać - pyszności z rąk mojej starszej siostry
190520126903.jpg
tu z mamunią:
190520126908.jpg
a tu takie o :
190520126911.jpgZdjęcie0772.jpg

Ainka piękny torcik:tak: a ja dojżałam Jasia odbija się jego buźka w nożu;-):-D
Futrzaczku imprezę czas zacząć z samego rana:-D piękny torcik Filipek jak zwykle roześmiany od ucha do ucha cudo!
Polcia pięknie torcik piekny a solenizantka to wogóle błyszczy:tak: Maja przyznaj się uwielbiasz fiolet co?

Dziekujemy za mile komentarze :)) Polcia miala wielka frajde na koniku, jak juz go dosiadla, bo na poczatku miala dystans ..
Torcik byl niespodzianka - przy zamowieniu napomknelam tylko o ewentualnuch motylkach na torcie, a panie z cukierni sie postaraly po swojemu - jak widac :)

Aina - torcik Jasinkowy bije wszystkie! Baaaardzo mi sie podoba - cudny! :*
Futrzaku - az trudno sobie wyobrazic Filipka sploszonego.. taki smieszek cudaczek z niego!

reklama
Jak wiadomo dziecko z chrztu niewiele zapamięta. Ja osobiście stawiam na prezenty w stylu pieluszek bądź symboliczne, pamiątki które będą przypominały dziecku roczek.
ja obstawiam ,że nic.Gdzieś czytałam,że do 2 r.ż dziecko nie zapamiętuje, bo nie ma jeszcze pamięci długoterminowej:-p
no chyba,że chrzest jest na 18ste urodziny :-D:-D
Zresztą to temat o roczku, nie o chrzcie:sorry:

gagczekam na foty z roczku:tak:

Do góry