reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

madzik chciałam arbuza ale u nas w sklepie nie było i kupiłam melona i uwazam ze jest wystarczający
o kapuscie też myslałam ale stwierdziłam że jak zjedza połowę to nie bedzie estetycznie wyglądała i postawiłam na owoc...
no a własnie na tym zdjeciu nie mogłam dojrzeć co tam było :-p hiih
maja sliczne zdjęcia :-) widze że Pola tez miała skrzydełka :-)

reklama
Maja rozczuliła mnie Polcia.Ślicznie się księżniczka prezentuje :) Widać urodzinki udane:) Torcik śliczny:)

Alex, ja sobie wypraszam:) Moją synową Polcia miała zostać:) Ale ewentualnie możemy się jakoś dogadać, ja wtedy przyjmę propozycję Basiek i Martynka moją synową zostanie:) Maja, Polusia jest prześliczna!

Jejciu, ale mnie rozczuliła Polusia słodka. Szkoda, że ja jeszcze syna nie mam:rofl2: bo też bym ja na synową chciała zagarnąć:rofl2:.
Piękna nasza ślicznotka i torcik też cudny.

IMG_9807.jpg

a to torcik Jasia:)

reklama
Do góry