reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

A powiedzcie dziewczyny co zrobić. Moja mama zamówiła mszę dla małego na niedzielę 28.11 , a urodziny ma 30.11 i tego dnia chciałam robić imprezkę. Ale ona już paru osobom z rodzinki powiedziała o tej mszy i nie wiem czy od razu w niedzielę robić te imprezkę ?? :/ Jak rodzina mojego przyjedzie w niedziele na mszę to pewnie we wtorek ich już nie będzie, bo mają kawałek do Wrocławia i gospodarstwo i pracę. Więc jestem teraz w kropce :/

reklama
A powiedzcie dziewczyny co zrobić. Moja mama zamówiła mszę dla małego na niedzielę 28.11 , a urodziny ma 30.11 i tego dnia chciałam robić imprezkę. Ale ona już paru osobom z rodzinki powiedziała o tej mszy i nie wiem czy od razu w niedzielę robić te imprezkę ?? :/ Jak rodzina mojego przyjedzie w niedziele na mszę to pewnie we wtorek ich już nie będzie, bo mają kawałek do Wrocławia i gospodarstwo i pracę. Więc jestem teraz w kropce :/

chyba wygodniej jednak zrobic urodziny w niedziele...po mszy to tak w srodku tyg to ludzie moga byc zmeczeni po pracy itp. ja bym w niedziele zrobila...

Ja zrobić taki torcik?

Zakochałam się w nim i nie chce innego. Muszę pokazać teściowej i niech mi zrobi taki tylko ona mi powiedziała,że nie wie jak to białe zrobić tą polewe i skąd wziać te produkty koloru niebieskiego znaczy mase tą tak? Podowiedzcie mi plisssssssssssssssZobacz załącznik 298082

wyjątkowaona ja bym na twoim miejscu kupiła chyba że sprytna w te klcki jestes, bo ja już 2 razy próbowąlam to zrobić i o d... potluc za przeproszeniem. Wyszła mi taka glina. No cos tam prostego dalo się "uklepic" jak to mówi Kubuś ale nie bylo to nic co nadawało sie do publicznego pokazania (listki jesli pamietacie to był szczyt calego sukcsu)
Tylko mówię ja malo sprytna jestem.

ja barwniki kupilam takie
http://allegro.pl/barwniki-spozywcze-do-ciast-najswiezsze-10-2011-i1289593018.html

Przy okazji - bardzo prosze jeśli kolejny raz wpadnę na pomysł pieczenia tortu WYBIJCIE MI TO Z GŁOWY!!!!
żebyście widziały to co przed chwilą wyszlo z piekarnika.... hahah nawet dośc zabawnie wygląda ale wam nie pokażęza to opiszę - biszkopt wylał sie z tortownicy i spalił z wierzchu a środek zapadł hehe bomba :D

Ostatnia edycja:
wyjątkowaona ja bym na twoim miejscu kupiła chyba że sprytna w te klcki jestes, bo ja już 2 razy próbowąlam to zrobić i o d... potluc za przeproszeniem. Wyszła mi taka glina. No cos tam prostego dalo się "uklepic" jak to mówi Kubuś ale nie bylo to nic co nadawało sie do publicznego pokazania (listki jesli pamietacie to był szczyt calego sukcsu)
Tylko mówię ja malo sprytna jestem.

ja barwniki kupilam takie
BARWNIKI SPOŻYWCZE DO CIAST NAJSWIEŻSZE 10/2011 (1289593018) - Aukcje internetowe Allegro

Przy okazji - bardzo prosze jeśli kolejny raz wpadnę na pomysł pieczenia tortu WYBIJCIE MI TO Z GŁOWY!!!!
żebyście widziały to co przed chwilą wyszlo z piekarnika.... hahah nawet dośc zabawnie wygląda ale wam nie pokażęza to opiszę - biszkopt wylał sie z tortownicy i spalił z wierzchu a środek zapadł hehe bomba :D

Oj tam Kilolku... Ja nie umiem robic tortów ehh matko ja nawet nie umiem gotować :D

Teściowa robi chyba tort albo powiem sąsiadce mojej mamy ona za 50złmi ładny zrobi torcik. :)

Pokazuj ten tort swój Nam :p

(Nie każdy nadaję się do kuchni :p)

Ja jak zwykle idę na łatwiznę i kupuję gotowy pocięty biszkopt.... nad resztą mogę posiedzieć ;) A u mnie gotuje mąż, więc ... ja w ogóle niekulinarna:-D:-D

Dziunka :) pieczesz 2 biszkopty z 1 wycinasz kształt twarzy a z drugiego uszy doczepiasz no i na wierzch pyszczek wszytsko przekladasz kremem jak cchesz itp <chodzi o srodek> pozniej bierzesz mase lukrowa i robisz góre :) 2 kolory włosy i twarz no i pozniej bawisz sie w dodatki :D haha ;P

Wyjatkowa bardzo Prosty torcik sie wydaje :) mozesz sama zobaczyc z glukozy czy ci masa wyjdzie :d a wiem ze z tych pianek tez sie robi i sa bialo niebeiskie wiec niebieskawa by byla i barwnik nie potrzebny

reklama
widze ze urdzinki organizujecie pełną parą, a ja zupełnie w lesie :( w ogole to nei wiem co zrobimy, na pewno mała bedzie miala swoj torcik ale kto bedzie z nami swietowal to wielka zagadka. Tydzien wczesniej ojciec ma imieniny i pewnie pojedziemy tam na balange, za 2 dni brat tez imieniny, za 3 dni Milenkowy roczek a za kolejne 2 dni urodziny mojego K hehehe... a pozniej za jakies 2 tyg imieniny mojego drugiego brata, 2 dni pozniej trzeci tez imieninowy i w wigilie moje imieniny a 26 strzeli mi kolejny roczek... a po nowym roku kolejne urodziny - bratowej i roczek bratanka i 9 latek chrześnicy a to dopiero 3.02.11... no i co wy na taki nawal imprezek?? Poki co bedziemy robili tort ze świnkami dla taty :D

Do góry