reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
wowo superasny!!!!

biszkopt od biedy możesz kupic gotowy, tylko krem z robic i ozdobić

słuchajcie, biszkopt juz mamy - super przepis jak wieść niesie ale czym będziemy przekładać? Może zaczniemy zbierac przepisy na kremy? i jakiś spis zrobimy???
no dopra prawda jest taka, ze ja nie znam żadnego więc albo nie poratujecie albo będę musiała z torebki zrobic :((((

Ja wlasnie pomieszalam kilka przepisow i robie torcik z pol porcji - taki spontan:) dlatego nie wiem czy dwie masy, ktore wybralam pasuja, zobacze co wyjdzie, jak bedzie git to napisze jutro:) hehe

ja tez mam juz wizje tartu dla malej i chce sama zrobic a co z tego wyjdzie to dam znac.... oglenie to u nas nie bedzie jakiejs wielkiej imprezy...my i chrzestni... bo reszta to daleko......

no ja niby tez mam obmyslone oba tzn wiem jak będą wyglądać ale te kremy.... ehh jeden chciałabym zeby był z czekoladą, bo bym z czekoladowa polewą chciała zrobic, a drugi jakis owocowy

Kasia i gdzie ten przepis od Twojej sis??:-) te autka sama robila czy ktos jej pomagal??a ja wymyslilam ze figurki na torcie zrobie z foremek co sa przy ciastolinie hehe nie wiem czy to dobry pomysl??ale mam foremke prosiaka i truskawki i banany:-)moze cos jeszcze upoluje:-)Jak myslicie moga byc takie foremki ciastolinowe??

kasia a mozesz przekleic to co pisala Eff_k ze smakow do tego watka to wszytko co pisala o swoim torcie itp.??

Gosia :d wiec juz mowie :d Przepis byl jednak z torebki bo sis nie wyrobila sie ale mowila ze dobry a firmy Oetkera ;P autka zrobila sama a co do foremek super pomysl !! :) i juz lece na smaki szukac o torcie co Eff pisala :)

Moi faworyci tortowi:-)Ktory Wam sie podoba najbardziej??chyba w sobote zaczne trenowac robienie ozdob:p

Załączniki

• tort z zolwiem i krabem 1.jpg
    tort z zolwiem i krabem 1.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 37
  • tort z zolwiem i krabem2.jpg
    tort z zolwiem i krabem2.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 40
  • tort dla Kacpra.jpg
    tort dla Kacpra.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 39
  • tort pszczolki i biedronki.jpeg
    tort pszczolki i biedronki.jpeg
    7,1 KB · Wyświetleń: 66
  • tort z zolwiem i krabem.jpg
    tort z zolwiem i krabem.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 60
  • tort duzy z zolwiami i krabami.jpg
    tort duzy z zolwiami i krabami.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 41
Gosiu te zolwie sa bajeranckie ;) Najbardziej mi sie podobaja.

A ja sie zastanawiam nad tortem. Te wszystkie masy ladnie wygladaja ale jakos smakowo mnie raczej nie przekonuja.... i nie wiem czy nie zrobie jakiegos tradycyjnego i zrobie tylko napisy ;-) Bo wsumie to musze 2 torty zrobic i nie moge sie zdecydowac. Ale jeszcze wsumie mam troszke czasu ;)

Gosiu te zolwie sa bajeranckie ;) Najbardziej mi sie podobaja.

A ja sie zastanawiam nad tortem. Te wszystkie masy ladnie wygladaja ale jakos smakowo mnie raczej nie przekonuja.... i nie wiem czy nie zrobie jakiegos tradycyjnego i zrobie tylko napisy ;-) Bo wsumie to musze 2 torty zrobic i nie moge sie zdecydowac. Ale jeszcze wsumie mam troszke czasu ;)
Tez żółwie mi sie podobaja, a klauna bym sie przestraszyła,..,, :szok:

A teraz pytanie za 100pkt
Jak zrobić tort dla alergika????? :sorry2:
Powiedzmy ze to jajo w cieście jakoś przezyje no ale te wszystkie masy i kremy odpadają...
Póki co w głowie mam tylko przekładany owocami biszkopt... w sensie spody do tortów.... :dry:
No... słucham... jakies pomysły...? pleeeeaseeee :blink:

reklama
Tez żółwie mi sie podobaja, a klauna bym sie przestraszyła,..,, :szok:

A teraz pytanie za 100pkt
Jak zrobić tort dla alergika????? :sorry2:
Powiedzmy ze to jajo w cieście jakoś przezyje no ale te wszystkie masy i kremy odpadają...
Póki co w głowie mam tylko przekładany owocami biszkopt... w sensie spody do tortów.... :dry:
No... słucham... jakies pomysły...? pleeeeaseeee :blink:
biszkopt z galarektką!!!
gdzieś mam przepis na tort dla alergika, ale to juz nie dzisiaj, jutro sie postaram (jakby nie to mnie molestuj)

mmam taki pomysl na polewę - a jakby tak zrobić polewę z białej czekolady i dodać barwnik? myslicie, ze to by wyszlo??

Do góry