Kasiiula
mamusia Pawełka :)
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb :-)aaaaaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb :-)aaaaaaaaaa
wowo superasny!!!!
biszkopt od biedy możesz kupic gotowy, tylko krem z robic i ozdobić
słuchajcie, biszkopt juz mamy - super przepis jak wieść niesie ale czym będziemy przekładać? Może zaczniemy zbierac przepisy na kremy? i jakiś spis zrobimy???
no dopra prawda jest taka, ze ja nie znam żadnego więc albo nie poratujecie albo będę musiała z torebki zrobic(((
Tez żółwie mi sie podobaja, a klauna bym sie przestraszyła,..,,Gosiu te zolwie sa bajeranckieNajbardziej mi sie podobaja.
A ja sie zastanawiam nad tortem. Te wszystkie masy ladnie wygladaja ale jakos smakowo mnie raczej nie przekonuja.... i nie wiem czy nie zrobie jakiegos tradycyjnego i zrobie tylko napisy ;-) Bo wsumie to musze 2 torty zrobic i nie moge sie zdecydowac. Ale jeszcze wsumie mam troszke czasu![]()
biszkopt z galarektką!!!Tez żółwie mi sie podobaja, a klauna bym sie przestraszyła,..,,
A teraz pytanie za 100pkt
Jak zrobić tort dla alergika?????
Powiedzmy ze to jajo w cieście jakoś przezyje no ale te wszystkie masy i kremy odpadają...
Póki co w głowie mam tylko przekładany owocami biszkopt... w sensie spody do tortów....
No... słucham... jakies pomysły...? pleeeeaseeee![]()