reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
o matko ale cuda pieczecie!!!! WOW!!!!

Ja wczoraj zamowilam sobie miejscowe na roczek bo ludzi do zaproszenia sporo a miejsca w domu brak tak wiec urodzinki Oliverkowi odprawie w Polskim Clubie ;-) nie jest to najladniejsze miejsce ale za to mozemy robic co chcemy bo pracuje tam w weekendy jako barmanka wiec wyjdzie nas miejsce prawie za darmo :-)

Czas wszystko zaplanowac ;-) musze przejrzeć dokladnie ten temat i podszkolic sie w pieczeniu tyle ze u mnie piekarnika brak wiec nie wiem jak to mam zrobic :dry:

o matko ale cuda pieczecie!!!! WOW!!!!

Ja wczoraj zamowilam sobie miejscowe na roczek bo ludzi do zaproszenia sporo a miejsca w domu brak tak wiec urodzinki Oliverkowi odprawie w Polskim Clubie ;-) nie jest to najladniejsze miejsce ale za to mozemy robic co chcemy bo pracuje tam w weekendy jako barmanka wiec wyjdzie nas miejsce prawie za darmo :-)

Czas wszystko zaplanowac ;-) musze przejrzeć dokladnie ten temat i podszkolic sie w pieczeniu tyle ze u mnie piekarnika brak wiec nie wiem jak to mam zrobic :dry:
u rodziców zawsze mozesz upiec biszkopt :D

Oj, natchnelyscie mnie do zrobienia tortu, chyba wiec sie tez zdecyduje:) Na razie szukam weny, mam jakas koncepcje polaczenia kilku przepisow i zrobienia tortu idealnego dla mnie:) mysle wiec o polaczeniu jakiejsc masy smietankowej (kokosowej, rafaello) i brzoskwin, zeby za mdle nie bylo:) jak cos wymysle to wstawie.

W ogole u nas zmiana planow, prawdopodobnie bede robic ur. dwa razy, bo na raz wszystkich nie pomieszcze no i nie chce, zeby Marysia sie krepowala jak mi na raz przyjdzie 15 osob:) hehe. Jedne ur. chce zrobic dla moich kolezanek i dwojki dzieciakow a drugie dla rodziny (mojej mamy i tescia) i naszych wspolnych znajomych (ok. 4-5 osob). No musze to tylko przedyskutowac z moim:) hehehe

reklama
Do góry