reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Zobacz załącznik 286660

chwale sie :) nie mam lepszej fotki moze jutro dostane :D
wowo superasny!!!!

o matko ale cuda pieczecie!!!! WOW!!!!

Ja wczoraj zamowilam sobie miejscowe na roczek bo ludzi do zaproszenia sporo a miejsca w domu brak tak wiec urodzinki Oliverkowi odprawie w Polskim Clubie ;-) nie jest to najladniejsze miejsce ale za to mozemy robic co chcemy bo pracuje tam w weekendy jako barmanka wiec wyjdzie nas miejsce prawie za darmo :-)

Czas wszystko zaplanowac ;-) musze przejrzeć dokladnie ten temat i podszkolic sie w pieczeniu tyle ze u mnie piekarnika brak wiec nie wiem jak to mam zrobic :dry:
biszkopt od biedy możesz kupic gotowy, tylko krem z robic i ozdobić

słuchajcie, biszkopt juz mamy - super przepis jak wieść niesie ale czym będziemy przekładać? Może zaczniemy zbierac przepisy na kremy? i jakiś spis zrobimy???
no dopra prawda jest taka, ze ja nie znam żadnego więc albo nie poratujecie albo będę musiała z torebki zrobic :((((

reklama
Kasia wow brawa dla siostry ma talent:-)

zmartwiło mnie to że nie można śmietaną przełożyć biszkoptu :-(

a powiedzcie czym się tą masę barwi?? oprócz tych barwników??

sis przekladała tort kremem z galaretkami jutro ją dorwe i dam przepis ... dzis impra byla tort kroił mowila ze super !! nic nei kruszyło sie ani nic ... biszkopt z przepisu Eweliny a krem podam jutro :)
jak przypływ gotówki bedzie <czy.wyplata meza;) > to kupie skladniki i wypróbuje krem serowy :)
zalezy mi aby krem zesztywnial ... myslalam o tym kremie co do chatki puchatka sie daje?? ciekawe czy by sie nadal ... chociaz na wierzch .. bo do srodka inny mozna :)

reklama
Do góry