reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
Często piszecie że wasze dzieciaczki mają dostać na urodziny tą czy tamtą rzecz i teraz pytanie: robicie jakieś listy prezentów dla gości? mówicie konkretnym osobom co chciałybyście od nich dostać?. Ja się obawiam że dostaniemy wiele prezentów nietrafionych, że będzie wszystkiego dużo a kiepskiej jakości a ja bym wolała mniej a coś konkretniejszego, lepszego.

dziewczyny ratujcie musze kupic cos na roczek dla dziewczynki na sobote, ja jestem uziemniona z Pawłem musze dac konkretny prezent do kupienia przez meza - jest w trasie i wraca w sobote przed impreza
co ja mam kupic???????????? tak ok 100/120 zl

etna a ja bym zapytała ich wprost co by chcieli żeby dziecko dostało :) , ja tak zawsze robię (a mam 4 do obdzielenia bo ja mam 2 chrześników i mój ma 2) - dzwonie i pytam co jest na topie i kupuje to co potrzeba , sama też mówie co bym chciała żeby mały dostał (o ile ktoś pyta) ;)

dziewczyny ratujcie musze kupic cos na roczek dla dziewczynki na sobote, ja jestem uziemniona z Pawłem musze dac konkretny prezent do kupienia przez meza - jest w trasie i wraca w sobote przed impreza
Ja bym kupiła książeczki dla malucha. Obrazkowe + jakieś wypasione baśnie do czytania na dobranoc. Rodzicom zawsze szkoda wydac wiecej pieniędzy na ksiązki, a czytanie maluchom jest naprawde ważne. Z ciuchów wyrośnie, zabawkami sie znudzi, a ksiazki pozostaną na dłuzej.

Często piszecie że wasze dzieciaczki mają dostać na urodziny tą czy tamtą rzecz i teraz pytanie: robicie jakieś listy prezentów dla gości? mówicie konkretnym osobom co chciałybyście od nich dostać?. Ja się obawiam że dostaniemy wiele prezentów nietrafionych, że będzie wszystkiego dużo a kiepskiej jakości a ja bym wolała mniej a coś konkretniejszego, lepszego.

ja robie liste i puszczam wsrod gosci, jedni sie na cos zloza inni sami kupia;)

spytaj rodzicow, moze maja cos konkretnego na mysli? ksiazeczka? jakis ciuch albo buciki na zime (konsultacja z rodzicami), o albo karnet na jakies super zajecia z rodzicami:)

Też się tego obawiam i chyba zrobię listę z konkretnymi rzeczami. Dziadkowie mimo szczerych chęci czasem nie wiedzą o co nam chodzi:)

Moja mama miała ostatnio kupić jeździk pchacz taki samochodzik i kupiła ciężarówę wadera :) Gigant truck wywrotka - Sklep z zabawkami dla chłopców i dziewczynek

reklama
dziewczyny dzieki :)))
jesli chodzi o pytanie to pytalam i nie uzyskalam odpowiedzi :((((
na dosc wszystkiego impreza w knajpie, maly poi chorobie i tak mi go zal ze bedzie musial sie tam meczyc
tesciowa kupila konia na biegunach - sliczny
a ja dumam dalej, mala juz chodzi wiec pchacz odpada, ubran tez maja dosc

Do góry