reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy...

Mnie ginka jak badała mała ja akurat kopła a ta też się wzruszyła. :laugh: taka ojej kopła mnie.Koleżanki moje tak samo jedna dotykała jak mała miała czkawke.Odczuwacie też ją?

reklama
Mój Bobasek dziś na usg tak się wiercił, że pan doktor miał trudności z dokonaniem pomiarów :laugh:

Czkawki jakoś moje Dziecię nie ma ale jak nosiłam w brzuszku Krzysia, to on w trzecim trymestrze to co chwilę miał czkawkę :)

Ja na poczatku myslałam że czuje serce dziecka, :pale moja gino powiedziala że to nie możliwe.A czuje ją już od 6 miesiąca czasami dwa,trzy razy dziennie.Fajne uczucie. :laugh:

to nie serduszko to dlon dziecka :) moje potrafi bardzo miarowo stukac normalnie co sec jest puk :p tez na poczatku myslalam ze to serduszko; bo nogami to sie tylko rozpycha na boki a mama mysli ze ją rozerwie :)

Wypiłam dziś wieczorkiem melisę,mam nadzieję,że nie szkodzi dzidzi ::) a jest troszkę spokojniejsza ::)

Ja wczoraj troche piwka ale jabłkowego,słodkiego.Żadnych zmian w ruchach małej nie zauważyłam,więc niezaszkodziło.

reklama
Mija po małym piwku z sokiem np nic ani tobie ani małej się nie stanie ;) sama sobie czasem wypiję ;D

Do góry