reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy...

Mnie ginka jak badała mała ja akurat kopła a ta też się wzruszyła. :laugh: taka ojej kopła mnie.Koleżanki moje tak samo jedna dotykała jak mała miała czkawke.Odczuwacie też ją?

reklama
Mój Bobasek dziś na usg tak się wiercił, że pan doktor miał trudności z dokonaniem pomiarów :laugh:

Czkawki jakoś moje Dziecię nie ma ale jak nosiłam w brzuszku Krzysia, to on w trzecim trymestrze to co chwilę miał czkawkę :)

Ja na poczatku myslałam że czuje serce dziecka, :pale moja gino powiedziala że to nie możliwe.A czuje ją już od 6 miesiąca czasami dwa,trzy razy dziennie.Fajne uczucie. :laugh:

to nie serduszko to dlon dziecka :) moje potrafi bardzo miarowo stukac normalnie co sec jest puk :p tez na poczatku myslalam ze to serduszko; bo nogami to sie tylko rozpycha na boki a mama mysli ze ją rozerwie :)

Wypiłam dziś wieczorkiem melisę,mam nadzieję,że nie szkodzi dzidzi ::) a jest troszkę spokojniejsza ::)

Ja wczoraj troche piwka ale jabłkowego,słodkiego.Żadnych zmian w ruchach małej nie zauważyłam,więc niezaszkodziło.

reklama
Mija po małym piwku z sokiem np nic ani tobie ani małej się nie stanie ;) sama sobie czasem wypiję ;D

Do góry