reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy...

milo mi ze nie bede sama rodzic ale niema dzidzie przyjda na swiat kiedy on beda chcialy a nie kiedy my niestety :(mnie pierwsze usg wskazalo 14.09 z ostaniej miesiaczki 15.09 z drugiego usg 18.09 qa z obliczen dni plodnosci kiedy zaszlam i ile trwal ostatni cylk 25.09 mialam okres co 26 zdazylo sie i 60 dni.wiec jek bedzie to sie okaze ale wierze ze poczatek wrzesnia :laugh:

reklama
Mi to sie jednak czasami nudzi. :p Wczoraj siedzialam na fotelu i obserwowalam,jak moja Zuzia kopie mnie w okolicach mostka,a cycochy robia cos w stylu "fali meksykanskiej",haha. ;D

Agutko ja również wczoraj zamiast telewizji oglądała akrobacje w wykonaniu mojego Szkrabka. Coś poprostu pięknego :)
Trzeba się nacieszyć tym widokiem, bo już niedługo ten "program artystyczny" w wykonaniu naszych Pociech zostanie "zdjęty z anteny" :)

ja sobie też ostatnio lubię na wygibasy mojego Dzidziolka popatrzeć, zwłaszcza jak zabawia się w okolicy moich żeberek :) niesamowite uczucie

Ja wczoraj czytalam wieczorkiem ksiazke i w sumie zamiast nia sie zajac,to patrzylam,jak mi brzusio caly faluje. :D Moja Kruszynka tak szalala,jak nie wiem. ;D I to doslownie z godzine! :D W sumie,to juz tak nie kopie,ale raczej sie wierci,bo ten moj Maly Wielkoludek juz chyba zbytnio miejsca nie ma. ;) Biedaczka. ;) Pewnie juz tez chcialaby sie z brzusia wydostac,tak samo,jak jej mamusia,chce juz ja zobaczyc i usciskac,hihi. ;)

Megi,ja juz na sama mysl,ze za jakis czas ich nie bedzie - tesknie za nimi,hihi. ;)

No moje Małe szczęście z brzucha też szaleje jak opętany.Teraz śpi,ale w nocy to harcuje ;D
Wczoraj przekonałam sie,że jednak lubi gdy spiewam bo wtedy nie wierci się i słucha,a jak tylko przestanę to wariuje ;D

Edi,albo Ci daje znaki,zebys przestala falszowac,a jak juz skonczysz,to skacze z radosci,hahaha. :D Zartuje - mam nadzieje,ze Cie nie urazilam. :) :-*

Ja się czasami zastanawiam kiedy moje chodzi spac.Ciągle czuc, że kopie obojętnie czy w dzień czy w nocy.Albo nóżki w żeberka ,albo główką lub rączką w macice.

reklama
Do góry