reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy...

milo mi ze nie bede sama rodzic ale niema dzidzie przyjda na swiat kiedy on beda chcialy a nie kiedy my niestety :(mnie pierwsze usg wskazalo 14.09 z ostaniej miesiaczki 15.09 z drugiego usg 18.09 qa z obliczen dni plodnosci kiedy zaszlam i ile trwal ostatni cylk 25.09 mialam okres co 26 zdazylo sie i 60 dni.wiec jek bedzie to sie okaze ale wierze ze poczatek wrzesnia :laugh:

reklama
Mi to sie jednak czasami nudzi. :p Wczoraj siedzialam na fotelu i obserwowalam,jak moja Zuzia kopie mnie w okolicach mostka,a cycochy robia cos w stylu "fali meksykanskiej",haha. ;D

Agutko ja również wczoraj zamiast telewizji oglądała akrobacje w wykonaniu mojego Szkrabka. Coś poprostu pięknego :)
Trzeba się nacieszyć tym widokiem, bo już niedługo ten "program artystyczny" w wykonaniu naszych Pociech zostanie "zdjęty z anteny" :)

ja sobie też ostatnio lubię na wygibasy mojego Dzidziolka popatrzeć, zwłaszcza jak zabawia się w okolicy moich żeberek :) niesamowite uczucie

Ja wczoraj czytalam wieczorkiem ksiazke i w sumie zamiast nia sie zajac,to patrzylam,jak mi brzusio caly faluje. :D Moja Kruszynka tak szalala,jak nie wiem. ;D I to doslownie z godzine! :D W sumie,to juz tak nie kopie,ale raczej sie wierci,bo ten moj Maly Wielkoludek juz chyba zbytnio miejsca nie ma. ;) Biedaczka. ;) Pewnie juz tez chcialaby sie z brzusia wydostac,tak samo,jak jej mamusia,chce juz ja zobaczyc i usciskac,hihi. ;)

Megi,ja juz na sama mysl,ze za jakis czas ich nie bedzie - tesknie za nimi,hihi. ;)

No moje Małe szczęście z brzucha też szaleje jak opętany.Teraz śpi,ale w nocy to harcuje ;D
Wczoraj przekonałam sie,że jednak lubi gdy spiewam bo wtedy nie wierci się i słucha,a jak tylko przestanę to wariuje ;D

Edi,albo Ci daje znaki,zebys przestala falszowac,a jak juz skonczysz,to skacze z radosci,hahaha. :D Zartuje - mam nadzieje,ze Cie nie urazilam. :) :-*

Ja się czasami zastanawiam kiedy moje chodzi spac.Ciągle czuc, że kopie obojętnie czy w dzień czy w nocy.Albo nóżki w żeberka ,albo główką lub rączką w macice.

reklama
Do góry