reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy...

Margolis super :)

ja powiem tylko, zę mi się chyba jakiś bokser urodzi..
jak byłam w ciaży z Anką to czułam jej ruchy owszem , ale nieregularne, i jakieś leciutkie.. teraz jak czuję kopa to wiem napewno że to synek :)
w dodatku już w tej chwili wiem o których godzinach się budzi.. zwłaszcza regularnie budzi się o 22 a potem o 1szej w nocy.. chyba już nabiera cyklu - wstać co trzy godziny.. :D nie wiem czy to możliwe, ale Anka jak była mała to wstawała co trzy godziny abu zjeść pobawiśc isę sekundę i dalej szła spac..

reklama
Hehehe,ja wlasnie siedzialam na kanapie i ogladalam tv,gdy nagle moja Dzidzia sie obudzila i chyba dostala czkaweczki,bo tak mnie pukala po lewej stronie,ze szok. ;) Az mi tak smiesznie brzusio podskakiwal - extra widok! :D

faktycznie.. choć ja zawsze jak maluch ma czkawkę to się przejmuję czy wszystko jest OK i piję dużo wody.. jakby to mu miało pomóc 8) ale widok fajny fakt

Moj syn też ma coraz mocniejsze kopniaki,a w szczegulnosci gdy mam pełny pęcherz i akurat w niego trafi.
Ledwo utrzymuje :-[ LOBUZ ;D

moja córeczka dziś o 4 rano urządziła sobie zawody sportowe w konkurencji - kopanie mamusi w boczek :) Wybudziła mnie co prawda na troszke ale jakie to było urocze ;D Pewnie przestanie jak moje zeberka zaczna to odczuwać ;)

Moja córcia też zaczyna coraz mocniej kopać! ale wogóle mi to nie przeszkadza! ;)

reklama
U MNIE RUCHY TEZ JESZCE SPOKOJNE, NIE KOPIE MOCNO TEN MÓJ SYNUS! :)
WIDOCZNIE MA JESZCZE WYSTARCZJACO DUZO MIEJSCA DO PLYWANIA W BRZUCHU

WLASNIE WYPILAM SOBIE SZKLANKE MLEKA I TO GO OZYWILO ;D

Do góry