reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy...

Margolis super :)

ja powiem tylko, zę mi się chyba jakiś bokser urodzi..
jak byłam w ciaży z Anką to czułam jej ruchy owszem , ale nieregularne, i jakieś leciutkie.. teraz jak czuję kopa to wiem napewno że to synek :)
w dodatku już w tej chwili wiem o których godzinach się budzi.. zwłaszcza regularnie budzi się o 22 a potem o 1szej w nocy.. chyba już nabiera cyklu - wstać co trzy godziny.. :D nie wiem czy to możliwe, ale Anka jak była mała to wstawała co trzy godziny abu zjeść pobawiśc isę sekundę i dalej szła spac..

reklama
Hehehe,ja wlasnie siedzialam na kanapie i ogladalam tv,gdy nagle moja Dzidzia sie obudzila i chyba dostala czkaweczki,bo tak mnie pukala po lewej stronie,ze szok. ;) Az mi tak smiesznie brzusio podskakiwal - extra widok! :D

faktycznie.. choć ja zawsze jak maluch ma czkawkę to się przejmuję czy wszystko jest OK i piję dużo wody.. jakby to mu miało pomóc 8) ale widok fajny fakt

Moj syn też ma coraz mocniejsze kopniaki,a w szczegulnosci gdy mam pełny pęcherz i akurat w niego trafi.
Ledwo utrzymuje :-[ LOBUZ ;D

moja córeczka dziś o 4 rano urządziła sobie zawody sportowe w konkurencji - kopanie mamusi w boczek :) Wybudziła mnie co prawda na troszke ale jakie to było urocze ;D Pewnie przestanie jak moje zeberka zaczna to odczuwać ;)

Moja córcia też zaczyna coraz mocniej kopać! ale wogóle mi to nie przeszkadza! ;)

reklama
U MNIE RUCHY TEZ JESZCE SPOKOJNE, NIE KOPIE MOCNO TEN MÓJ SYNUS! :)
WIDOCZNIE MA JESZCZE WYSTARCZJACO DUZO MIEJSCA DO PLYWANIA W BRZUCHU

WLASNIE WYPILAM SOBIE SZKLANKE MLEKA I TO GO OZYWILO ;D

Do góry