reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy...

Mycha12.Ja też kopniaczki czuje bardzo nisko dokładnie w tym miejscu gdzie opisujesz,ale od pewnego czasu kopie pod pępkiem i po bokach i moja dzidzia tez jest już ułożona głowką w dół.Myśle ze to najbardziej w świecie normalne jest i nie ma sie czym martwić,z biegiem czasu tak jak pisze edi kopniaczki poczujesz wyżej.Myśle tez ze twoja dzidzia poprostu upodobała sobie wlaśnie te miejsce i tam jest jej wygodnie.Moja np.upodobała sobie miejsce od początku po prawej stronie i tam przeważnie kopie no czasami po lewej.Glowa do góry ;)Jest wszystko w pożądku.

Pozdrawiam ;D

reklama
21 t. 4 d.
Wczoraj wieczorem po raz pierwszy wyczułam ruchy z zewnątrz! Musiałam dosć mocno
przycisnąć i potrzymać chwilę, z prawej strony koło pępka, gdzie wlaśnie nastąoił jakiś wybuch aktywności.

Rosomaku tak juz tak pozostanie ;D no tyle,że mocniej ;D
cieszę się bardzo :)

A ja sie tak dzis zmartwilam... :(
Bo albo w ogole nie czulam ruchow mojej Dzidziulki albo jak poczulam,to tak slabo,ze ehhhh... :(

No,ale przed chwila dostalam kopniaczki pod zebrami po prawej stronie,wiec juz jakas spokojniejsza jestem. :) :) :)

A jak wieczorkiem leze i rozmawiam z moim brzusiem,to prosze czasami moje Malenstwo,zeby kopnelo swoja mamusie i dostaje wtedy takie puk puk. :D To sie nazywa zrozumienie,hihihi. ;)

Agutko z tymi ruchami to faktycznie jest różnie. Ja też czasami mówię do mojego maleństwa żeby się poruszyło bo nie wiem czy jest całe i zdrowe! tak to już jest!ale przyjdzie czas że jeszcze nam sie odechce tego kopania ;) ;)

no wreszcie coś tu mogę napisać o ruchach! a więc ruszyły sie 11 maja najpierw jedno a potem drugie a przed chwilą jeden maluch mocno się kręcił. coraz więcej chyba siły mają! :)

reklama
Do góry