reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy...

reklama
Aga! No właśnie te leniuszki dalej nic. Już się trochę martwię... dobrze, że w niedzielę usg i je zobaczę...

Ja muszé sié pochwalic, ze dokladnie tydzien temu, w zeszly poniedzialek, a byl to pierwszy dzien 19 tyg. poczulam dziwne ruchy, mi to sie kojarzylo jakby bábelki w brzuchu pékaly lub cos takiego :laugh:
Teraz codziennie zwlaszcza po jedzeniu,choc nie jest to regula, daje znac o sobie, no tak mysle, ze to MÓJ SYNUS :laugh:

A ja czuje już ruchy codziennie! nie są to jeszcze silne kopniaki ale są!

U mnie od jakiegos tygodnia pojawiaja sie bulgotania w brzuszku,ale kurcze,to chyba jeszcze nie to... Juz moglaby mnie ta moja Dzidzia konkretnie kopnac np w zeberko! :D

Jejuuuu! :D Ledwo napisalam tego posta,a tu nagle... Dostalam dwa takie pukniecia w dolnej partii brzuszka po lewej stronie!!! :D Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oszalalam! :D Az mi takie cieplutkie dreszcze przeszly i sama do siebie krzyknelam " KOPIEEEEEEEEE!!!" :D
Matko,oby jak najczesciej Dzidziulku Kochaniutkiiiiiiiii! :D :D :D :D :D

reklama
ja od jakiegoś czasu czuję wyraźne ruchy które są coraz mocniejsze. Wczoraj wieczorem jak mała zaczęła kopać to jak oszalała! ale dzisiaj już wiem że zaczęło się na dobre bo czuje ją cały czas!

Do góry