reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy

A moja mala jak zawsze byla bardzo aktywna tak teraz w ciagu dnia jest bardziej leniwa :-(
Ach jak ja tego nie lubie choc wiem ze nie moge od niej oczekiwac non stop ze bedzie sie ruszala Ale w ciazu gnia sie przeciaga co chwile i to mnie pociesz ale wieczorem na szczesie zaczyna szalec Mam nadzieje ze tez macie podobnie bo nie chce sie martwic Wiem ze jakbym jej wogole nie czula to moglabym sie martwic Ale na szczescie co jakis czas sie porusza :-)
No i dziennie raz dziennie licze sobie te 10 ruchow na godzine i ona zawsze wyrobi sie w kilku minutach Ja te ruchy licze najczescie wieczorem bo wyczytalam ze to trzeba liczyc w czasie najwiekszej aktywnosci :-)

reklama
U nas też różnie i tylko się stresuję. Czasami cały dzien buszuje az mi wszystko podskakuje a czasami tylko się przekręca...za to przeważnie od 20stej daje prawdziwe koncerty w brzuszku;-)

Mój Bartus też bardzo aktywny i przeciąga się coraz mocniej i wyżej:rofl2:
Jak tylko usiądę to najczęściej czuję to przekręcanie się a jak kładę się spać a śpię na boku to całóy brzuch mi lata:-D

U mnie tez roznie to bywa raz jest dzien leniwca a raz szal :-)
Dzis od rana mnie non stop kopie i sie przekreca Od samego rana nie wiem czy spala juz troche czy nie :-)Nie sa dzis to mocne kopniaki ale non stop ja czuje :-)

A ja czułam niepokój przez parę ostatnich dni bo zmalala aktywność mojego maleństwa, ale dziś to nadrabia już od bardzo wczesnego ranka:-D:-D uff ale mi ulżyło...)))

No właśnie jak nie czuję to wariuję.
Proszę brzuszek aby sobie pofalował.
Kładę się i głąszczę - zazwyczaj po paru minutkach jest odzew.
Ufff .......... :-D

reklama
skad ja to znam,hehe:-DPare dni z rzedu wariowala,ze az czasem zabolalo,a od wczoraj malo aktywna i tez sie martwie.Ten brzuch mi twardnieje to moze dlatego tak tych przeciagniec nie odczuwam...

Do góry