reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy

MOTYLKU no fajna zabawa :-)
Ja tez jak czasem cos wypnie to jak nacisne jak sie schowa to po nacisnieciu zaraz zas sie wypina :-)

NATUSIA wlasnie moja OLIWIA w nocy zazwyczaj spi caly czas.Normalnie na palcach moge policzyc nocy w ktorych byla bardziej aktywna :-)
Zazwyczaj jak wstaje siusiu to pozniej leze i sie wslu****e i ona sie tam raz czy 2 przekreci i nic wiecej a pozniej nad ranem sie budzi i buszuje :-)
Jak bedzie taka grzeczna w nocy jak sie urodzi to bedzie super :-)

reklama
ULKA albo nasze dzieci nas teraz w nocy oszczedzaja po to aby pozniej dac na popalic :-)
Fajnie ze twoja tez spi w nocy bo ja juz myslalam ze moja to taki len w nocy ale ona za to w dzien daje czadu ciekawe jak to bedzie z jej snem w dzien ???? :-)

Ja tez nie bardzo liczę bo ponoć nie ma dwóch takich samych dzieci, a moja Karolina przesypiala noce na początku budziła się dwa razy na karmienia potem tylko raz i resztę spala, więc teraz już pewnie nie będzie tak słodziutko, ale co tam już nie mogę się doczekać...:-D:tak:

ULKA mnie sie wydaje ze nie ma reguly ze jak Twoja mala spala w nocy to ze ta dzidzia da wam w kosc w nocy :-)
Ja sie tez juz doczekac nie moge nawet jakbym miala nie spac pol nocy juz Ja chce tulic a to ze bede zmeczona to bede martwila sie pozniej ;-)

Dorotko Ty na prawdę bardzo mocno czekasz na Oliwkę. Podziwiam Cię za radość i optymizm. Myślę, że przetrwasz wszystkie trudności macierzyństwa z takim pozytywnym nastawieniem.

reklama
Dorotko Ty na prawdę bardzo mocno czekasz na Oliwkę. Podziwiam Cię za radość i optymizm. Myślę, że przetrwasz wszystkie trudności macierzyństwa z takim pozytywnym nastawieniem.

KASIU dziekuje za mile slowa az mi sie cieplutko na secu zrobilo :tak:
Ale masz racje bardzooooooooo mocno czekam na NIA Kocham ja calym sercem jak nikogo jeszcze nie kochalam az sie boje jak ja bede kochac jak juz sie urodzi :tak:Nic mnie nie martwi zaden celulit i rostepy ,moglabym przytyc nawet 30 kg po porodzie moze mi brzuch zwisac hehe itp dla mnie najwazniejsza jest ona i powiem wam tak szczerze ze jakbym miala wybierac np M lub Oliwka to oczywiscie Oliwka Choc najlepiej oboje.Ja poprostu chce jej poswiecic moje zycie i juz tak strasznie nie moge sie doczekac az bede ja tulila ,calowala itp.
Mysle o niej 24 h na dobe non stop :tak:

PEWNIE WIEKSZOSC Z WAS MA TAK SAMO

Do góry