reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

MOTYLKU no fajna zabawa :-)
Ja tez jak czasem cos wypnie to jak nacisne jak sie schowa to po nacisnieciu zaraz zas sie wypina :-)

NATUSIA wlasnie moja OLIWIA w nocy zazwyczaj spi caly czas.Normalnie na palcach moge policzyc nocy w ktorych byla bardziej aktywna :-)
Zazwyczaj jak wstaje siusiu to pozniej leze i sie wslu****e i ona sie tam raz czy 2 przekreci i nic wiecej a pozniej nad ranem sie budzi i buszuje :-)
Jak bedzie taka grzeczna w nocy jak sie urodzi to bedzie super :-)

reklama
ULKA albo nasze dzieci nas teraz w nocy oszczedzaja po to aby pozniej dac na popalic :-)
Fajnie ze twoja tez spi w nocy bo ja juz myslalam ze moja to taki len w nocy ale ona za to w dzien daje czadu ciekawe jak to bedzie z jej snem w dzien ???? :-)

Ja tez nie bardzo liczę bo ponoć nie ma dwóch takich samych dzieci, a moja Karolina przesypiala noce na początku budziła się dwa razy na karmienia potem tylko raz i resztę spala, więc teraz już pewnie nie będzie tak słodziutko, ale co tam już nie mogę się doczekać...:-D:tak:

ULKA mnie sie wydaje ze nie ma reguly ze jak Twoja mala spala w nocy to ze ta dzidzia da wam w kosc w nocy :-)
Ja sie tez juz doczekac nie moge nawet jakbym miala nie spac pol nocy juz Ja chce tulic a to ze bede zmeczona to bede martwila sie pozniej ;-)

Dorotko Ty na prawdę bardzo mocno czekasz na Oliwkę. Podziwiam Cię za radość i optymizm. Myślę, że przetrwasz wszystkie trudności macierzyństwa z takim pozytywnym nastawieniem.

reklama
Dorotko Ty na prawdę bardzo mocno czekasz na Oliwkę. Podziwiam Cię za radość i optymizm. Myślę, że przetrwasz wszystkie trudności macierzyństwa z takim pozytywnym nastawieniem.

KASIU dziekuje za mile slowa az mi sie cieplutko na secu zrobilo :tak:
Ale masz racje bardzooooooooo mocno czekam na NIA Kocham ja calym sercem jak nikogo jeszcze nie kochalam az sie boje jak ja bede kochac jak juz sie urodzi :tak:Nic mnie nie martwi zaden celulit i rostepy ,moglabym przytyc nawet 30 kg po porodzie moze mi brzuch zwisac hehe itp dla mnie najwazniejsza jest ona i powiem wam tak szczerze ze jakbym miala wybierac np M lub Oliwka to oczywiscie Oliwka Choc najlepiej oboje.Ja poprostu chce jej poswiecic moje zycie i juz tak strasznie nie moge sie doczekac az bede ja tulila ,calowala itp.
Mysle o niej 24 h na dobe non stop :tak:

PEWNIE WIEKSZOSC Z WAS MA TAK SAMO

Do góry