reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Ja tylko czuję ruchy za dnia, a w nocy to śpię jak suseł hehehehe. Ale Hania znwu leniwa się zrobiła i tylko raz po raz nogą fiknie;-)

Moja OLIWCIA wieczorem wczoraj sie ozywila i dzis tez podkopuje mnie ale raz bardziej jest dzis aktywna a raz mniej :-)
Dzis jak jechalam do lekarza jak siedzialam w busie to mnie kilka razy kopla i jak lekarka mnie sluchala moje pluca hehe to ona dala mi ze 2 KOPNIACZKI :-)fajne to tak poczuc nie tylko w domu heheheh

KAKA czyli rozumiem ze masz tak ze cie puknie np 2 czy 3 razy i pozniej jakis czas spokoj ?????????????? ja tez tak miewam :-) ale cale szczescie ze wogole kopia :-)

Moja DZIEWCZYNKA dzis jest bardziej aktywna i mnie to pociesza mama sie troche lepiej czuje wiec i coreczka tez :-)
Ona co chwile mnie dzis kopie :-) Nawet moj M dzis pierwszy raz poczul 3 kopniaczki :-)

reklama
U mnie też podobnie jak u Ciebie Kaka dziecko czasem kopnie raz czy dwa potem nic a czasem znów często czuję ale niezbyt mocne kopniaki tylko takie wiercenie się w moim brzuchu, ale ja z niecierpliwością czekam na każdy jeden sygnał od dziecka, bo czuję się wtedy spokojniejsza i wiem, że jest dobrze.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Do góry