reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

A u mnie moja KSIEZNICZKA wczoraj szalala od rana jak tylko sie polozylam to za kazdym razem kilka kopniaczkow bylo :-)
Raz wiecej a raz mniej czasem to takie mocne zaczyna kopac hihihi.Ale jak tylko sie kladlam czy siadalam to wiecej lub mniej dawala mamusi o sobie znac :-)
Dzis ju po 4 jak lezelam to mnie kopla kilka razy i teraz przy kompie rowniez KOCHANA TA MOJA KSIEZNICZKA
Wczoraj jak sie polozylam i 3 malam rece na brzuchu to po kopniaczku poczulam taka wielka kulke jak mi wychodzi z brzucha to bylo takie fajne moze cos wypyuchala ale niesty nie moglam tego zobaczyc bo juz bylo ciemno i tylko poczulam :-)

JEJKU JAK JA JUZ KOCHAM :-)

reklama
U nasz przedwczoraj Krzysiek dostał kopniaka od malucha:happy: Pierwszy raz poczuł kopniaczka. Jak ja kłade sie spac to dzidzia zaczyna fikołki robic;-)

Moj smerfik wczoraj rano szalał a pozniej to juz sporadycznie kopała. Dziś kilka razy sie ujawnił przez brzusio ale chyba sie przekrecił bo teraz cos czuje ale taki stłumione i przekrecania

Moja mała osztatnio nie daje mi zasnąć tak jej się wtedy bierze na szaleństwa:-D
A wczoraj to mnie obudziła o 4 rano tak mocno kopała:-D:-D

A mnie, moje Baby, ostatnio "przymusza" do czestszego chodzenia do ubikacji. Mam takie nagle kopniecie i czuje, ze zaraz mi pecherz peknie :) Rusza sie w calym brzuszku, kopie, puka. Julka wczoraj spiewala Dzidziusiowi :) Ciesze sie, ze i ona ma z tego frajde :)

Widze ze nikt nie pisze o ruchach :-(
Wiec ja napisze ja nie moge nic mowic o mojej OLIWI bo odkad zaczela kopac w 17 tyg i 3 dni tak kopie codziennie :-) raz bardziej a raz mniej ale to jest logiczne heheheheh
Ostatnio kopie wiecej i mocniej :-) teraz tez daje kopniaczki mamusi i moze jestem glupia ale juz sie doczekac nie moge kiedy mnie ONA w nocy obudzi kopaniem :-)
Narazie kopie w dzien w nocy moze tez ale ja nie czuje jak spie heheheh i czasem w dzien jak ONA ma lepszy dzien to mysle sobie ze ona chyba wcale nie spi hehhehe

A moja Weronisia raz kopie wiecej raz mniej ale odkad sie troszku ochlodzilo codziennie mam solidne kopniaki a od trzech dni budzi mnie w nocy swoimi kopniaczkami i tak fiksuje ze sapc nie moge ale co tam wazne ze kopie wtedy wiem ze z nia wszstko jest ok!!!

A ja teraz czekam na wystajacą stópkę albo główkę;-) M już kilka raz widział jak brzuch podskakuje jednakże jeszcze nie poczuł...

reklama
U mojego smerfa to jest naprawde różnie z tymi jego figlami. Nieraz tylko puknie a czasami tak fika ze sama siedze i sie smieje do brzucha tak sie trzesie:laugh2: Ale juz zaczyna pogrywac mi tam wew. co zbytnio mnie niecieszy, bo nielubie kilka razy w ciągu pół h wstawac do wc a tam nic niechce leciec:-p

Do góry