reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Czrana 79 - z tym jedzonkiem to coś jest!! Dzisiaj na śniadanko zjadłam sporo truskawek i jakieś 30 minut później poczułam sporo kopniaczków... nie wiem czy to znak, że mu/jej smakowało czy raczej forma buntu ;-)

Z tym jedzonkiem to tak jest:-DJa jak cos zjem to po paru minutach zaczyna sie ruszac,a jak cos slodkiego to juz calkiem:-)ruchy w nocy tez czuje.

U mnie tez dzidzia ruchliwa po jedzeniu :-)

Dzis moja dzidzia malo ruchliwa choc od czasu do czasu sie odzywa i daje mi pojedyncze kopniaczki :-)
Z jednej strony jeszcze nigdy nie bylo az tak malo ruchliwe bo czasem to sie dlugo wiercilo a dzis co jakis czas daje pojedyncze ruchy ale ja i tak sie z tego ciesze ze choc pojedyncze kopniaczki sa :-)
Napewno mojej dzidzi udzielil sie moj kiepski humor wiec i moze ona ma zly dzien :-(

Moje Maleństwo tez nie kopie zbyt dużo ale rano jak się przejde i siadam do śniadania to się trochę powierci, po południu się kładę to też daje parę kopniaczkow ale najbardziej lubię jak siedzę za kierownicą i wtedy kopie ...to takie fajne uczucie, noi oczywiście wieczorem przed spaniem kładę się na lewym boku a Dzidzia się wtedy budzi..
Dla mnie to najpiękniejsze chwile ciąży..

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Ja tez uwielbiam te tańcowanie w moim brzusiu. Mam nadzieję, ze mocno nie będzie kopać mamusi:)

reklama
Do góry