reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Ja tez jeszcze nic nie czuje, z jednej strony już bym chciała, ale potem pewnie będziemy jeszcze narzekać, ze nas za mocno kopie, wiec moze dobrze, ze jeszcze tego nie czujemy :laugh2:

ja czuje coś codziennie i słabo ale nie wiem czy to to, ale pewna będe dopiero później

Ja czuje ruchy od ok poltora tyg.Tylko ze wyczuwam je tylka jak leze albo sidze.Chcialabym poczuc je jak jestem w pracy albo caly czas na nogach.Sa dni takie np. jak wczoraj ze wrocilam do domu ze strasznie zlym humorem, bardzo sie martwie jak nic nie czuje.Musialam sie polozyc, poczekac i dopiero jak poczulam kopniaczka zaczelam normalnie funkcjonowac.Moze to glupie, ale tak strasznie sie o nia boje, bo moze powinna sie bardziej ruszac...

Ja tez jeszcze nic nie czuje oprocz gazow hihihi
Agnieszka nie martw sie jedna dzidzia daje bardziej zanc o sobie a druga mniej jeszcze
bedziesz miala dosc kopniakow :-)

Ja czuje ruchy od ok poltora tyg.Tylko ze wyczuwam je tylka jak leze albo sidze.Chcialabym poczuc je jak jestem w pracy albo caly czas na nogach.Sa dni takie np. jak wczoraj ze wrocilam do domu ze strasznie zlym humorem, bardzo sie martwie jak nic nie czuje.Musialam sie polozyc, poczekac i dopiero jak poczulam kopniaczka zaczelam normalnie funkcjonowac.Moze to glupie, ale tak strasznie sie o nia boje, bo moze powinna sie bardziej ruszac...
Ja też tak odczuwam juz od kilku dni . (własnie mnie pukneło:-p) ale raz są raz nie wiec czekam na bardziej regularne:tak:

Agniesia25 nie martw sie aż dziwne że ja to pisze ta która kilka dni temu z tego samego powodu panikowała:tak: Napewno wsio jest oki!!! lekarz powiedział mi że to normalne i nie ma powodu do zmartwień a wiec glowa do góry nie martw sie!!!!

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Od 4 dni czuje ruchu malenstwa :-) jest bardzi rychliwe czuje je kilka razy dziennie i jet to wspaniałe uczucie i wreszcie mam brzuszek i widac ze jestem w ciazy:-)

Pewnie macie racje, podobno dzieci dziedzicza temperament po rodzicach a ja w ciazy jestem taka leniwa wiec nie wiem czego oczekuje od malej:-pewnie lubi sobie lezec i dzemac ja mamusia...;-)

reklama
Ja takze jak odpoczywam to czuje ruchy.ale jak sie poruszam to nie bardzo:-)Fajne to uczucie:rofl2:.Czasem mam tez slabe dni i martwie sie czy wszystko ok:crazy:

Do góry