reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

No jassne, przecież każdą ciąże inaczej się przechodzi i nasze odczucia mogą sie różnic:tak: Po to tu jestesmy, żeby sie dzielic doświadczeniami:happy:

reklama
Kurde ja bylam nastawiona na pozne kopanie ale jak was tak czytam to jest mi zal :-(
Ale wy jestescie w pozniejszej ciazy wiec ja poczekam ile bedzie trzeba :-)

Hi hi Dorotka jeszcze sie doczekasz i Ci to bokiem wyjdzie jak brzuszek zamiast okrągły będzie trójkątny i będziesz obrywała z pięty po pęcherzu, spokojnie kochaniutka:laugh2::laugh2::laugh2:
A u mnie to był chyba fałszywy alarm na razie cisza:happy:

Cześć dziewczyny ! Właśnie wczoraj wróciłam z wakacji i mam trochę zaległości na forum:zawstydzona/y:. Ale przez ten tydzień dużo się wydarzyło. Chyba moja dzidzia daje znać o sobie:-D. Tak od 4 , 5 dni codziennie czuję jakieś ruchy tak gdzieś w bok od pępka albo trochę poniżej. Nie dzieje się to o tej samej porze ale za to zazwyczaj kilka razy dziennie:tak:.
Mam nadzieję że to już to...

I ja już 4 dzień czuję smyranie w brzusiu - dzisiaj nawet o 2 różnych porach:)

Ja to smyranko juz jakiś czas czuje a dzisiaj znowu czułam po prawej stronie poniżej pepka w tym samym miejscu co to smyranko jakby coś ze 4 razy mnie tak kopneło delikatnie od srodka a później sie ruszało. Poczekam na dalszy rozwój wydarzeń :-):-)

Andzia moze to juz jest to :-)

Kaka juz codziennie to czujesz i jakos mi sie wydaje ze to dzidziolek :-)

Zaraz pewnie wszytskie poczuja :-)Czarna tez przy 3 dziecku pewnie wczesniej poczuje :-)
A ja pewnie sama jak palec zostanie z nie czuciem :-(
Nie przejmujcie sie mna hihih :-)

reklama
Dorotka1234... ja czekam na konkrety czyli kopniaczki:-p. Teraz od 3/4 dni mam tak ze jak siedze i jestem pochylona do przodu a brzusio sie w tym momencie sciska delikatnie po pewnym czasie czuje takie 2/3 pstryknięcia i spokój. Ale ja czekam na konkrety:-D
ps teraz znów tak miałam:-p:rofl2:

Do góry