reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Kurcze to ja jakas nie czula jestem albo glucha na te pukanie, bo dokladnie jak Ty EVOSKA jestem w ciazy i nic a nic nie czuje :
PaulinaAnna
No to i ja dumnie informuje ze wczoraj tj. 13 maja 2006 okolo godz. 19:45 poczulam delikatny babelek-smyr. Teraz wiem na bank ze to malenstwo
Yupiiiiii ;D
Yupiiiiii ;D
rudykot2
Mama Franka Baranka
Słuchaj cie , wczoraj zjadłam na obiad pizzę i potem jak leżałam to w okolicach pępka mi zabulgotało, pare razy - czy to znaczy, że maluchowi pizza smakowała i mi to sygnalizował czy to moja wyobraźnia działa??? : : :
Fajnie że zaczęłyscie już czuć ruch dzidziolków! Rudykotku to pewnie dzidziuś! ;D
A moje Maleństwo to już nieźle bryka Tylko jest inaczej niż przy pierwszym dzidziusiu. Z synkiem to było tak, że jak kłądałam rękę na brzuszku to zaczynał fikać i kopać a ten dzidziulek uspokaja się kiedy kładę ręke i przestaje... Hm jak widać każde Maleństwo jest inne! : :laugh:
A moje Maleństwo to już nieźle bryka Tylko jest inaczej niż przy pierwszym dzidziusiu. Z synkiem to było tak, że jak kłądałam rękę na brzuszku to zaczynał fikać i kopać a ten dzidziulek uspokaja się kiedy kładę ręke i przestaje... Hm jak widać każde Maleństwo jest inne! : :laugh:
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Paulinko nareszcie .. gartuluje
Rudykot ja mysle ze to jak najbradziej dzidzia
A jak jak poczulam wtedy to dziwne smyr, tak teraz wydaje mi sie ze juz nie czulam wiecej razy .... a moze to wtedy wcale dzidzia nie bylo, tylko mnie sie wydawalo :
Rudykot ja mysle ze to jak najbradziej dzidzia
A jak jak poczulam wtedy to dziwne smyr, tak teraz wydaje mi sie ze juz nie czulam wiecej razy .... a moze to wtedy wcale dzidzia nie bylo, tylko mnie sie wydawalo :
PaulinaAnna
Monisia nie martw sie, kazda z nas jeszcze bedzie stekac na te ruchy-jeszcze troszke
tak w ogule to ja zauwazylam ze wiem kiedy malenstwo sie przesowa na inna strone, bo strasznie twardawo sie robi, i jak przestanie sie ruszac to mi miekknie na nowo brzusio. Dzis przy obiedzie to istna wedrowka w brzusiu byla
tak w ogule to ja zauwazylam ze wiem kiedy malenstwo sie przesowa na inna strone, bo strasznie twardawo sie robi, i jak przestanie sie ruszac to mi miekknie na nowo brzusio. Dzis przy obiedzie to istna wedrowka w brzusiu byla
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Paulinko wiem wiem... ale ja myslalam sobie tak po cichu ze jak juz raz "wydawalo" mi sie ze poczulam , to juz bede codziennie czuc :-[.. eHh .. no to czekam dalej .. ale fakt nie sadzilam ze to moze byc dzidzia .. tez mam czasami taki napiety brzunio, po czym znowu robi sie miekki