reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

ja juz od 13 tego tg czulam fruwajaca rubeczke
a od 3 ni puka do mnie puk puk
a jak sie smieje o najbardziej lubi bo puka wiecej
radony dzieciak:))

reklama
Paulinko ja tez do konca nie jestem przekonana ze to napewno maluch mnie smyrnal ;D .. jak poczuje to jeszcze raz wtedy bede pewna ;) hihi ...

No to i ja dumnie informuje ze wczoraj tj. 13 maja 2006 okolo godz. 19:45 poczulam delikatny babelek-smyr. Teraz wiem na bank ze to malenstwo ;)
Yupiiiiii ;D

ja tez poczulam..i to bardzo wyraznie... lezalam sobie w lozku..i zaczelam krzyczec :) Takie milutkie..przejechanie..kurcze..nie wiem jak to okreslic..wiecie o co chodzi :)

Słuchaj cie , wczoraj zjadłam na obiad pizzę i potem jak leżałam to w okolicach pępka mi zabulgotało, pare razy - czy to znaczy, że maluchowi pizza smakowała i mi to sygnalizował czy to moja wyobraźnia działa??? ::) ::) ::)

Fajnie że zaczęłyscie już czuć ruch dzidziolków! Rudykotku to pewnie dzidziuś! ;D
A moje Maleństwo to już nieźle bryka :) Tylko jest inaczej niż przy pierwszym dzidziusiu. Z synkiem to było tak, że jak kłądałam rękę na brzuszku to zaczynał fikać i kopać a ten dzidziulek uspokaja się kiedy kładę ręke i przestaje... :) Hm jak widać każde Maleństwo jest inne! ::) :laugh:

Paulinko nareszcie .. gartuluje :)

Rudykot ja mysle ze to jak najbradziej dzidzia :)

A jak jak poczulam wtedy to dziwne smyr, tak teraz wydaje mi sie ze juz nie czulam wiecej razy :( .... a moze to wtedy wcale dzidzia nie bylo, tylko mnie sie wydawalo ::)

Monisia nie martw sie, kazda z nas jeszcze bedzie stekac na te ruchy-jeszcze troszke ;)
tak w ogule to ja zauwazylam ze wiem kiedy malenstwo sie przesowa na inna strone, bo strasznie twardawo sie robi, i jak przestanie sie ruszac to mi miekknie na nowo brzusio. Dzis przy obiedzie to istna wedrowka w brzusiu byla ;)

reklama
Paulinko wiem wiem... ale ja myslalam sobie tak po cichu ze jak juz raz "wydawalo" mi sie ze poczulam , to juz bede codziennie czuc ;)  :-[.. eHh .. no to czekam dalej :) .. ale fakt nie sadzilam ze to moze byc dzidzia .. tez mam czasami taki napiety brzunio, po czym znowu robi sie miekki :)

Do góry