reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Moja tesik troche przycichla, pewnie zaczyna powoli sie przyzwyczajac aby bardziej czasowo wariowac i chodzic spac.
Bo jak nei patrzec to powoli juz nasze gwiazdy zaczynaja miec swoje pory, a nie jak przedtem non stop jazda i balanga w brzusiach
Bo jak nei patrzec to powoli juz nasze gwiazdy zaczynaja miec swoje pory, a nie jak przedtem non stop jazda i balanga w brzusiach
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Nasz mały Miś kopie prawie cały czas!!!! ;D Najbardziej rano i pod wieczór!!! Cudowne uczucie :laugh: Moj mąż jest wniebowzięty!!!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Maciej nadal pełna aktywność....kopniak za kopniakiem.....czasem mam uczucie jakby pedałowal na jakimś rowerku...hi hi ;D ;D ;D ;D ;D
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
moja Ninka od jakis 3-4 dni zaczela tak mocno kopac, ze az czasem boli! chyba juz jest duza i zaczyna sie jej robic za ciasno, bo strasznie sie wierci i kopie bardzo wysoko nad pepkiem albo bardzo nisko w pachwiny. juz sie nie moge doczekac nastepnego ug, zeby ja zobaczyc
reklama
Kasieńka_20
Zaciekawiona BB
witajcie powiem wam dziewczyny szczerze ze momentami to bardzo sie boje bo nie czuje mojego malenstwa moze sie i wierci ale najbardziej daje mi sie we znaki rano i wieczorem jak juz lezymy w lozku wtedy to wiruje jak szalone tu kopnie tam kopnie poprzewala mi sie troche na pecherzu a ja co 5 minut latam do lazienki