reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

Kasienka bez nerwow, nasze malenstwa okolo 28 tygodnia zaczynaja wiecej spac, wiec to ze czujesz malenstwo z rana i wieczora to jzu oznacza ze ma swe regularne pory zabaw, a w ciagu dnia to pewnie rusza sie delikatnie ;)
Moja mala to rusza sie bardzo delikatnie, wiec pewnie jakbym nie byla uwazna to bym nie odczula jej...do tej pory mialam tylko 1 duzego kopa od niej ;D

reklama
dobrze że tu weszłam i poczytałam bo zaczełam się dziś martwić dwa dni temu przesadziam i powiesiłam sobie pranie potem moja maleńka prawie cały dzień się nie odzywała, a dziś zaczął mnie pobolewać brzuch tak jakby lewy jajnik a mała chyba wogóle nie śpi tylko koparkuje jak szlona, mąż sę ze mnie śmieje że jak nie kopie źle jak kopie też źle.
Mam nadzeję, że nic złego się nie dzieje a tylko poprostu maleńkiej nie chce się spać dzisaj.
A tatuś najbardziej lubi się przytulać do brzusia jak aleństwo nasze kopie go w ucho :D z

dokladnie tak jak mowicie, cos dzisiaj w powietrzu wisi :D ... Dawidek dzisiaj szaleje za wszystkie te dni kiedy nie szalal :D ... babcia Dawidka dzisiaj pierwszy raz poczula kopniaki :)

U nas też wczoraj był plac zabaw w brzusiu, a dziś tylko kopniak na przywitanie i spokój ;)

O i u mnie przez ostatnie 3 dni były zabawy, fikołki, podskoki i kopniaki aż cały brzuszek skakał a dzis tylko takie przeciąganie się jak się obudziłam i spokój... chyba Mariczce tak samo gorąco jak i mnie ::) ::)

reklama
Do góry