reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

reklama
Hejka, wlasnie jakas godzinke temu moj luby wsuchiwal sie w moj brzusio i powiem Wam ze za kazdym razem trafil kiedy malewnstwo kopalo. Stwierdzil ze jest to dzwiek jak w lodzi podwodnej sie slyszy pukanie zewnatrz ;D fajoskie skojarzenie ;D
Dzis doczytalam na anglojezycznej www ze w 21 tc zaczynaja sie normowac godziny snu i aktywnosci dziecka, a tatusiowie co sie skupia to uslysza kopniaczki-moj sie juz sprawdzil ;D

Mój szkrab jeszcze nie rusza się regularnie, wczoraj w ciągu dnia w ogóle go nie czułam ::) Ale nie martwię się tym bo pamiętam jak Wy pisałyście że u Was też tak było/jest. Ale za to maluszek rusza się prawie zawsze w nocy, a zwłaszcza nad ranem, wtedy wierci się co nie miara :)

Nadia moj mam swoje dni ;) ... raz kopie matke od niechcenia, co bym sie nie stresowala pewnie ;) , a czasami to daje popis pilkarski ::) .... np. dzisiaj sie uparl ;) ... stuka, puka, przeciaga sie ... bawi sie :)

Ogolnie od paru dni budzi mnie Dawidek rano mocnymi kopniakami ... a dlaczego ?? bo okropna matka kladzie sie na brzychu , czego wczesniej nie robila ::) ... czy to aby normalne ?? ;D ja nie lubie spac na brzuchu ;D ;)

Ach te chłopaki :) humorzaste są :) Nie moge się doczekać wizyty m.in dlatego by upewnić się że te "kopniaki" to naprawdę kopniaki autorstwa mojego synka :) Muszę też gina wypytać kiedy ruchy powinny zacząć być regularne i co to znaczy regularne (jak częste) ;)

Moniqa jak ty to robisz, że udaje ci sie spać na brzuchu??
ja zawsze spię na brzuchu i teraz mi tego strasznie brakuje, przez co strasznie się w nocy wiercę..
pozdrawiam

:D :D :D :D Basia24 - mam to samo - zawsze spałam tylko i wyłącznie na brzuchu, ale od dnia kiedy wiem że jest ktoś kogo moge ewentualnie przygnieść to zacięłam się i npodświadmie nie spie na brzuchu.
A żeby było śmieszniej ani raz się nie pomyliłam ani nie zapomniałam - poprostu to siedzi w mojej głowie,

choć czasem położyłabym sie po staremu....

Dziewczeta wlasnie o to chodzi ze ja nie wiem jak ja to robie ze spie na brzuchu ::) ... zawsze lubialam spac na boku ( tylko i wylacznie lewej stronie ;D ) .. jedna noga wyprostowana, a druga podwinieta prawie pod sama glowe ;D .. styl : pokraczny ;D .. teraz tak zasypiam ::) .. a budze sie no wlasnie .. wydaje mi sie ze brzuszkowi noga przeszkadza tak wysoko wiec ja we snie obnizam i laduje na brzuchu ::) ... ale jak jest w rzeczywistosci to powiem mezowi zeby jedna noc koczowal i sprawdzil jak sie to dzieje ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MoniQa mężuś napewno będzie uszczęśliwiony propozycją :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry