reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

No to on może kopie a ja zagoniona nie zwracałam na to uwagi z racji że i problemy żołądkowe mi się czasem zdarzały, i zganiałam to na karb własnie żołądka ;D Ja te bulgotki czuję tak pod pępkiem. Własnie 30 minut temu zjadłam dwie kanapki, i teraz czuję pod pępkiem te bulgotki :laugh:

reklama
Dzisiaj rano jak lezalam jeszcze w lozku moja dzidzia dala popis, sama nie wiem jak ona to zrobila, ale najpierw poczolam takie jakby dotkniecia paluszkami, co mnie byrdzo smyralo,potem obkrecila sie chyba z 10x wokol wlasnej osi i moj brzuszek podskakiwal jak sie patrzy...przykro mi, ze takie chwile omijaja mojego mezulka! :-[

Gwiazdeczko jeszcze sie napatrzy :-*

A moj maluch dzisiaj rano tylko postukal do matki ... jakos sie tak stalo ze obudzil mnie kopniakami bo spalam na brzuchu ... juz dawno tak nie spalam , a tu prosze ::) ... a teraz maluch grzecznie spi .. mamcia nie ma czasu usiasc i caly czas kolaysa malucha :) .. pewnie jak przyjada goscie da popis ;)

Kurcze ja mam jakiś wewnętrzny opór i nie śpię na brzuchu - jak Ty to robisz??

A moja dzidzia dzis pukała wysoko koło pępka- bo jak do tej pory na granicy hairów - czy tak urosła ??

Aga pierwszy raz mi sie zdazylo spac na brzuchu , ogolnie jakos nie lubie tej pozycji ;) ... a dzidzia napewno juz tak urosla .. u mnie w 19 tyg. byla juz na wysokosci pepka ... a od 20 tyg. podobno macica powieksza sie o cm i rosnie do gory :)

A mój synek chyba usłyszał że już się martwię że nie kopie, i zaczął powoli dawać o sobie wreszcie znać!! ;D Z reguły pokopuje mnie rano tak ok 6 się budzi, i mnie puka, przekręca się chyba :) Czasem w ciagu dnia o ile choć na chwile usiądę, co u mnie rzadko się zdarza ;) Ale się strasznie cieszę, i mam nadzieję że to faktycznie jego ruchy a nie moje "gazy" :laugh:

Nadia napewno to juz Twoj synus :)

A moj wczoraj byl bardzo spokojny do meczu o 21szej ;D ... po pierwszej bramce zdenerwowal sie i zaczal kopac mamcie ;D ... wczoraj tez pierwszy raz moj mezus poczul kopniaka na rece :) ... gdybyscie widzialy jego mine, byl przeszczesliwy :)
Ja tez popczulam wczoraj pierwszy raz takiego mocnego (bolacego) kopniaka ::) ... az brzuch mi sie zatrzasl ;D

reklama
Hehehe, Monia to tak jak mój, śmiałam się nawet do rodziców, że Wiktorek daje znac że lepiej on by grał niż nasi reprezentanci :laugh:
Jej to cudownie że Dawidek już tak kopie!! Ja własnie nie mogę się doczekac tych zdecydowanych kopniaków :)

Do góry