reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

A ja miałam koncert przypominający gody wielorybie w brzuchu po tym jak zjadłam na obiad chłodnik z buraczków i przegryzłam ciastkami z czekoladą. 15 minut bulgotało maleństwo, aż mąż słyszał przez telefon bo oczywiście zadzwoniłam do pracy aby tatuś posłuchał malucha ;D ;D ;D

reklama
ja zauwazylam, ze moja corcia sie wierci bardziej, jak spokojnie siedze albo leze. a najbardziej, jak prowadze samochod :) chyba wtedy jej sie nudzi i dlatego :D:D

Moj maluszek dzisiaj nad wyraz spokojny ... od czasu do czasu tylko da kuksanca mamci ... ale ogolnie luzik ... przec chwila pojadl nachosow i troche pofikal ,a teraz smyra mnie ;D

Agazet podoba mi sie stwierdzenie (..)gody wielorybow(...) ;D ;D ;)

witam, moje dzieciaczki dzis po raz pierwszy porządnie się rozbrykały, mogłam sobie ten teatrzyk nawet pooglądać - szkoda tylko, że tak krótko ;D

Basiu oo prosze ... super wiadomosc z rana ;) ... 21 tydzien sie zaczal i maluchy sie rozbrykaly :) i tak trzymac :)

A moj Dawidek jakos malo szturcha mnie :( ... czuje czasmi owszem ze tam zapoda kopniaka, ale wczesniej czesciej ... a od wczoraj tak zadko :( .... mam nadzieje ze wszystko w porzadku ...

MoniQo na 100% jest wszystko ok................ja czasem myślę podobnie jak Ty...jak tylko Bobas dłuzej się nie "ozdywa" ja już w głowie roztaczam czarną wizję tego co mogło by się dziać.......zupełny bezsens!!!!
Być może jest tak ze Twoj syneczek nalezy do spokojniejszych dzidziusiów...chociaz i tak mysle ze na rozbrykanie jeszcze jest czas.....i nie raz jeszcze bedziesz chciala by chwile dał Ci odpocząc od tych kopniaków pod żebrami...heheh

uściski

basiaw24 pisze:
witam, moje dzieciaczki dzis po raz pierwszy porządnie się rozbrykały, mogłam sobie ten teatrzyk nawet pooglądać - szkoda tylko, że tak krótko  ;D
oj widzisz Basiu :) to te dzieciaczki z Gorzowa chyba tak maja:) bo moje też pierwszy raz dało o sobie znać z początkiem 21 tygodnia :)

Czarodziejka :-* dziekuje :) .. pewnie tak .. dzisiaj juz Dawidek wiecej mame kopie .. eHh .. schizujemy ::) ;D

reklama
Do góry