reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy naszych Maleństw :)

A ja miałam koncert przypominający gody wielorybie w brzuchu po tym jak zjadłam na obiad chłodnik z buraczków i przegryzłam ciastkami z czekoladą. 15 minut bulgotało maleństwo, aż mąż słyszał przez telefon bo oczywiście zadzwoniłam do pracy aby tatuś posłuchał malucha ;D ;D ;D

reklama
ja zauwazylam, ze moja corcia sie wierci bardziej, jak spokojnie siedze albo leze. a najbardziej, jak prowadze samochod :) chyba wtedy jej sie nudzi i dlatego :D:D

Moj maluszek dzisiaj nad wyraz spokojny ... od czasu do czasu tylko da kuksanca mamci ... ale ogolnie luzik ... przec chwila pojadl nachosow i troche pofikal ,a teraz smyra mnie ;D

Agazet podoba mi sie stwierdzenie (..)gody wielorybow(...) ;D ;D ;)

witam, moje dzieciaczki dzis po raz pierwszy porządnie się rozbrykały, mogłam sobie ten teatrzyk nawet pooglądać - szkoda tylko, że tak krótko ;D

Basiu oo prosze ... super wiadomosc z rana ;) ... 21 tydzien sie zaczal i maluchy sie rozbrykaly :) i tak trzymac :)

A moj Dawidek jakos malo szturcha mnie :( ... czuje czasmi owszem ze tam zapoda kopniaka, ale wczesniej czesciej ... a od wczoraj tak zadko :( .... mam nadzieje ze wszystko w porzadku ...

MoniQo na 100% jest wszystko ok................ja czasem myślę podobnie jak Ty...jak tylko Bobas dłuzej się nie "ozdywa" ja już w głowie roztaczam czarną wizję tego co mogło by się dziać.......zupełny bezsens!!!!
Być może jest tak ze Twoj syneczek nalezy do spokojniejszych dzidziusiów...chociaz i tak mysle ze na rozbrykanie jeszcze jest czas.....i nie raz jeszcze bedziesz chciala by chwile dał Ci odpocząc od tych kopniaków pod żebrami...heheh

uściski

basiaw24 pisze:
witam, moje dzieciaczki dzis po raz pierwszy porządnie się rozbrykały, mogłam sobie ten teatrzyk nawet pooglądać - szkoda tylko, że tak krótko  ;D
oj widzisz Basiu :) to te dzieciaczki z Gorzowa chyba tak maja:) bo moje też pierwszy raz dało o sobie znać z początkiem 21 tygodnia :)

Czarodziejka :-* dziekuje :) .. pewnie tak .. dzisiaj juz Dawidek wiecej mame kopie .. eHh .. schizujemy ::) ;D

reklama
Do góry