reklama
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Rudykotku to co ja mam powiedzieć, ja jeszcze mojego szkrabka nie czuję : Tzn poczułam ze dwa razy jakieś pukanie, ale tylko dwa razy, więc nie jestem teraz pewna czy to była dzidzia : Jeśli ktoś ma się martwić to chyba ja To już 19 tydzień a ja nadal nie czuję ruchów synka Mozliwe że on kopie, ale ja właściwie cały dzień się ruszam, chodzę i nie czuję gdy on puka :
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczęta z tymi ruchami jest tak róznie...wydaje mi sie ze nie ma co sie zamartwiac jak dzidek 2, 3 dni ma zmniejszoną aktywnośc!! Ja swoje dzieciątko czuje już przez skóre brzuszka...kilka razy kopnął mnie w rekę...hihi i miewa dni ze jest bardzo aktywne...a niekiedy tylko male "miznięcia" i to by bylo tyle.....
nie wiem jak wasze maluchy ale mój chyba nie lubi jak leze płasko na plecach "strop mu sie wtedy w jego domku obniza" i zaczyna mocno kopac..heheh.....tak sie domyslam ze mu ciasno wtedy.....wiec jak tylko chce sprawdzic czy z niunkiem oki to sie klade na chwilke na plecy i zaczyna sie kręcic....
..podobno to dobry sposób....
nie wiem jak wasze maluchy ale mój chyba nie lubi jak leze płasko na plecach "strop mu sie wtedy w jego domku obniza" i zaczyna mocno kopac..heheh.....tak sie domyslam ze mu ciasno wtedy.....wiec jak tylko chce sprawdzic czy z niunkiem oki to sie klade na chwilke na plecy i zaczyna sie kręcic....
..podobno to dobry sposób....
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja narazie czuję tylko Naszego Maluszka, jak leżę na plecach i to szczególnie nad ranem!!!! A kopnięć jako takich jeszcze nie wyczuwam!!!!
PaulinaAnna
U mnie jest tak samo, widocznie teoria "stropu"jest najwlasciwsza bo malenstwo daje wtedy czadu mamci ;D
Czarodziejka
Fanka BB :)
MonikQa
zaobserwowłam dokładnie to samo!!!!! Coś w tym jest...
ostanio zastanawiałam się czy można rozróżnić co sie naszej dzidzi podoba a co nie...oczwiscie na podstwie ruchów i kopniakczków. Wczorajszym wieczorkiem lezalam sobie w lóżeczku i sluchałam muzyki relaksacyjnej w pewnym momencie dzidek tak mi "przyfasolił" ze ho ho....jego caly domek az podskoczyl.....i jak tu rozgryźć czy muzyczka byla dla niego wporzo czy wręcz totalne smuty...heheheh
ostanio zastanawiałam się czy można rozróżnić co sie naszej dzidzi podoba a co nie...oczwiscie na podstwie ruchów i kopniakczków. Wczorajszym wieczorkiem lezalam sobie w lóżeczku i sluchałam muzyki relaksacyjnej w pewnym momencie dzidek tak mi "przyfasolił" ze ho ho....jego caly domek az podskoczyl.....i jak tu rozgryźć czy muzyczka byla dla niego wporzo czy wręcz totalne smuty...heheheh
reklama
PaulinaAnna
ciezko powiedziec co im sie podoba a co nie, moj dzis o 6 rano dal mi popis kopniaczkow ze nie moglam sie skupic na spaniu.... ale za to reszte dnia przespalismy razem w spokoju